Brandpuntlaan Zuid ong Bleiswijk kavel 1

BLEISWIJK
Vraagprijs: € 245,- k.k. (21% BTW)

Omschrijving

ALGEMEEN

Het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk is in volle ontwikkeling. Recentelijk zijn de eerste panden in het horecacluster in gebruik genomen en momenteel zijn weer diverse nieuwbouwplannen in voorbereiding. Prisma kenmerkt zich onder andere door een overzichtelijke infrastructuur, uitstekende ontsluiting naar rijksweg A-12 en ruime openbare parkeergelegenheid.

PERCEEL

Het betreft een perceel ter grootte van ca. 2.296 m² gelegen op de hoek van de Kwartsweg en de Brandpuntlaan Zuid te Bleiswijk. Binnen deze oppervlakte is er nog een strook van 120 m², waarvoor een eerste recht van koop geldt voor de eigenaar van het naastgelegen perceel.

Bestemming : bedrijventerrein
Milieucategorie : 4.2
Maximale bouwhoogte: 20 meter.

Als bijlage zijn enkele volumestudies bijgevoegd in samenwerking met Hercuton. Desgewenst kunnen we een plan op basis van uw programma van eisen laten uitwerken en begroten. Het perceel biedt mogelijkheden tot een bebouwing van ca. 1.200 m² hal + ca. 400 m² kantoor.

PARKMANAGEMENT

Huisvesting met omgevingskwaliteit
Het parkmanagement op Bedrijvenpark Prisma ziet toe op het beheer, het onderhoud en de beveiliging van de openbare ruimte. Hierdoor wordt de kwaliteit van de openbare omgeving gewaarborgd. Het parkmanagement wordt bekostigd via een verplichte financiële bijdrage van iedere gebruiker. Op basis van vrijwilligheid kunnen extra diensten worden ingekocht, zoals afvalinzameling en beheer en onderhoud van het eigen terrein. Voor dit perceel is dit ca. € 2.180,- excl. BTW per jaar.

KOOPSOM

De koopsom van de grond bedraagt € 245,- k.k. excl. BTW per m².

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 245,- k.k. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwhoogte
20 cm
Perceelopp.
2.296 m²

Plattegronden

Brandpuntlaan Zuid ong Bleiswijk kavel 1Brandpuntlaan Zuid ong Bleiswijk kavel 1Brandpuntlaan Zuid ong Bleiswijk kavel 1Brandpuntlaan Zuid ong Bleiswijk kavel 1

Kaart