Coolsingel 6 Rotterdam

ROTTERDAM

Omschrijving

ALGEMEEN

Op deze locatie huur je zowel je eigen afsluitbare kantoorruimte, maar ook voor de mobiele flexwerken zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. De Coolsingel is een van de meest levendige stadsstraten van Rotterdam en langs de Coolsingel staan het gemeentehuis en het voormalige postkantoor, maar ook warenhuizen als de Bijenkorf. De Coolsingel 6 is met de auto zeer goed bereikbaar door goede aan- en afvoerwegen naar de Rotterdamse Ring. De Erasmusbrug in het verlengde van de Coolsingel geeft ook in zuidelijke richting een goede verbinding. Voor de deur van deze locatie zijn haltes voor bus en tram. Metrostation Beurs/Churchillplein is in de nabijheid gelegen en is het kruispunt van de noord/zuid- met de oost/ Westlijn. Het biedt een directe verbinding met het Centraal Station, Station Blaak en Station Alexander.

INDELING + FACILITEITEN

Huur een kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, op deze locatie kies jij de manier waarop je wilt werken en tegen uiterst flexibele voorwaarden.
Elk privékantoor is volledig uitgerust met zeer snel internet en telefonie. De kantoren hebben ergonomisch meubilair, bedienbare airconditioning, instelbare verlichting en beveiligde toegang. Het gebouw en de eigen afsluitbare kantoren zijn 24/7 toegankelijk. Daarnaast is er een bemande receptie aanwezig die verschillende ondersteunende diensten aanbiedt.

In dit moderne kantoor is het mogelijk te huren vanaf ca. 15 m² tot ca. 2.000 m² en profiteer je van de uitgebreide service. Je hebt de beschikking over een toegewijd en behulpzaam team om je te helpen met administratieve ondersteuning, post verwerking, klanten ontvangen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de inspirerende vergaderruimten. Alle kantoren en openbare ruimtes worden dagelijks schoongemaakt.

Services
- glasvezel
- flexibele termijnen
- wifi
- 24 uur toegang
- shared office
- vergaderzalen
- eigen kantoor
- restaurant
- inclusief meubels
- bemande receptie.

OVERIGE CONDITIES

Op aanvraag en in overleg met verhuurder.

Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse. Tot het moment van goedkeuring zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. alles in het werk heeft gesteld om er voor zorg te dragen dat de informatie hierin juist en accuraat is, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Energielabel
A

Kantoorruimte

Oppervlakte
15 m²
Verdiepingen
1
In units vanaf
15
Turn key
ja

Foto's

Coolsingel 6 RotterdamCoolsingel 6 RotterdamCoolsingel 6 RotterdamCoolsingel 6 RotterdamCoolsingel 6 RotterdamCoolsingel 6 RotterdamCoolsingel 6 RotterdamCoolsingel 6 RotterdamCoolsingel 6 Rotterdam

Kaart