Hogerop 19 Zoetermeer

ZOETERMEER
Huurprijs: € 29.100,- p.j. (21% BTW)

Omschrijving

ALGEMEEN

Het Stadshart van Zoetermeer is in fasen tot stand gekomen. Het dorp Zoetermeer werd in hoog tempo omgebouwd tot stad door de bouw van nieuwe woonwijken, maar het centrum van de nieuwe stad bleef lang leeg. Pas in 1985 werd gestart met de bouw van het Stadshart; het nieuwe winkelcentrum van de stad. Naast winkels, kantoren en woningen kwamen het nieuwe stadhuis en de bibliotheek naar het centrum. Ook is er een flink aantal restaurants, bioscopen en andere uitgaansgelegenheden geopend. Waar de ruimte dat toeliet, zijn onderdeks grote parkeerplaatsen voor de bewoners en het winkelend publiek gebouwd. Het openbaar vervoer kreeg een eigen plaats met twee stations: Centrum West (met daarbij een busstation) en Stadhuis aan de andere kant van het Stadshart.

De bouw van het stadscentrum heeft eigenlijk nooit stilgestaan. Een paar jaar geleden is Spazio gerealiseerd: een moderne uitbreiding aan de Westkant van het Stadshart met winkels, appartementen en kantoren. Bijzondere blikvanger van het project is de ufo. Ook voor de nabije toekomst zijn er verschillende plannen in de maak.

BESTEMMING

De bestemming van het object is centrum -1.

Planstatus : Onherroepelijk vastgesteld 14 maart 2019

Overheid: Zoetermeer

Enkelbestemming : Centrum-1.

BESCHIKBAARHEID

In het Stadshart is momenteel de volgende winkelruimte voor verhuur beschikbaar:

Hogerop 19 : ca. 95 m².

Thans zijn er nog enkele winkelruimten beschikbaar. Voor meer informatie kunt contact opnemen met ons kantoor op 079-342.87.77.

OPLEVERINGSNIVEAU

Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd, doch als casco verhuurd met uitsluitend de bestaande nutsaansluitingen tot in de meterkast en riolering/afvoeren tot het eerste punt waar dit het gehuurde binnenkomt. Let wel deze voormalige kapsalon wordt in huidige staat opgeleverd.

Alle overige in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen - al dan niet door verhuurder op verzoek van huurder geplaatst - behoren niet tot het gehuurde en worden door de nieuwe huurder kosteloos gebruikt. Verhuurder staat niet in voor de kwaliteit en werking ervan. Huurder mag deze voorzieningen gedurende de huurtermijn uitsluitend na overleg met en de schriftelijke instemming van verhuurder verwijderen.

PARKEREN

Het parkeren in de parkeergarages P1 Belgiëlaan, P2 Bovenlangs/Onderlangs, P4 Luxemburglaan, P5 Amsterdamstraat, P8 Nederlandlaan en P9 Duitslandlaan in het Stadshart is de eerste twee uur gratis. Hierna geldt een tarief van € 1,50 voor 50 minuten, met een maximum tot € 12,- per dag. Parkeren in de Driekant parkeergarage is niet gratis.

HUURCONDITIES

Huurprijs : € 2.425,- per maand excl. BTW, servicekosten en promotie-/parkeerbijdrage

Huurtermijn : in overleg

Huuringangsdatum : in overleg

Huurprijsindexatie : de huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100) van het CBS. Voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum

Huurprijsbetaling : per maand vooruit

servicekosten : De servicekosten bedragen € 43,50 per m² per jaar excl. BTW als bijdrage voor de kosten van onder andere:

- schoonmaak algemeen, glasbewassing, ongediertebestrijding
- vuilafvoer
- onderhoud technische installatie algemeen/gemeenschappelijk
- groenvoorziening
- huismeester
- stadverwarming algemeen
- centrum-management.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven
inzake de levering van gas, water en elektra.

De promotiekosten bedragen € 10,50 per m² per jaar excl. BTW

De bijdrage parkeerkosten Stadshart is € 8,- per m² per jaar excl. BTW

Bankgarantie : gelijk aan 3 maanden huur + 3 maanden servicekosten + BTW

Contract : Model URW

Voorbehoud : Goedkeuring directie verhuurder/positief bedrijfsinformatierapport; ter beoordeling van verhuurder

Verhuurder heeft het recht ten aller tijde een kandidaat huurder af te wijzen op basis van het concept of kwaliteit van het concept.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 29.100,- p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 44,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
2000 m - 3000 m
Bus halte
< 500 m
Tram halte
500 m - 1000 m

Winkelruimte

Oppervlakte
95 m²
Verkoop vloer opp.
95 m²
In units vanaf
95
Front breedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Hogerop 19 ZoetermeerHogerop 19 ZoetermeerHogerop 19 ZoetermeerHogerop 19 ZoetermeerHogerop 19 ZoetermeerHogerop 19 Zoetermeer

Plattegronden

Hogerop 19 ZoetermeerHogerop 19 Zoetermeer

Kaart