Rivium Quadrant 141-151 Rotterdam

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Omschrijving

ALGEMEEN

In dit uniek gelegen kantoorgebouw kun je flexibele werkplekken of vaste kantoorruimte huren. Bovendien zijn er overal gezamenlijke ruimtes waar je andere ondernemers kan ontmoeten, kennis kan delen en samen kunt werken. Dit is de locatie voor dé echte ondernemer en die zal je ook ontmoeten. In dit kantoor zal je nooit iets te kort komen, want je kan gebruik maken van de gedeelde faciliteiten. Hierbij kun je denken aan state of the art vergaderruimtes en fantastische lounge plekken. Businesspark Rivium ligt meteen aan de A16. Het Rivium is overal dichtbij en prima bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarmee is het zeker een perfecte locatie om uw kantoor te vestigen.

INDELING + FACILITEITEN

Huur een kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, op deze locatie kies jij de manier waarop je wilt werken en tegen uiterst flexibele voorwaarden.
Elk privékantoor is volledig uitgerust met zeer snel internet en telefonie. De kantoren hebben ergonomisch meubilair, bedienbare airconditioning, instelbare verlichting en beveiligde toegang. Het gebouw en de eigen afsluitbare kantoren zijn 24/7 toegankelijk. Daarnaast is er een bemande receptie aanwezig die verschillende ondersteunende diensten aanbiedt.

In dit moderne kantoor is het mogelijk te huren vanaf ca. 15 m² - 2.000 m² en profiteer je van de uitgebreide service. Je hebt de beschikking over een toegewijd en behulpzaam team om je te helpen met administratieve ondersteuning, post verwerking, klanten ontvangen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de inspirerende vergaderruimten. Alle kantoren en openbare ruimtes worden dagelijks schoongemaakt.

Services
- glasvezel
- flexibele termijnen
- 24 uur toegang
- vergaderzalen
- parkeren
- eigen kantoor
- restaurant
- lounge
- bemande receptie
- fitnessruimte.

OVERIGE CONDITIES

Op aanvraag en in overleg met Verhuurder.

Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse. Tot het moment van goedkeuring zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. alles in het werk heeft gesteld om er voor zorg te dragen dat de informatie hierin juist en accuraat is, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Energielabel
D

Kantoorruimte

Oppervlakte
15 m²
Verdiepingen
1
In units vanaf
15
Turn key
ja

Foto's

Rivium Quadrant 141-151 RotterdamRivium Quadrant 141-151 RotterdamRivium Quadrant 141-151 RotterdamRivium Quadrant 141-151 RotterdamRivium Quadrant 141-151 RotterdamRivium Quadrant 141-151 RotterdamRivium Quadrant 141-151 Rotterdam

Kaart