Weena 750 Rotterdam

ROTTERDAM

Omschrijving

ALGEMEEN

Dit unieke eerste klas kantoorgebouw is gelegen op het Weena, de nummer één centrumlocatie van Rotterdam met uitstekende verbindingen, voorzieningen zoals horeca, winkels, theaters en het concertgebouw in de directe omgeving. Dit kantoor ligt in de directe nabijheid van het Centraal Station van Rotterdam, hierdoor heeft u een uitstekende verbinding met de rest van het land. Dit kantoorgebouw voorziet in alle behoeftes die een moderne kantoorgebruiker nodig heeft, u huurt hier al een eigen privékantoor vanaf 2 personen.

INDELING + FACILITEITEN

Huur een kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, op deze locatie kies jij de manier waarop je wilt werken en tegen uiterst flexibele voorwaarden.
Elk privékantoor is volledig uitgerust met zeer snel internet en telefonie. De kantoren hebben ergonomisch meubilair, bedienbare airconditioning, instelbare verlichting en beveiligde toegang. Het gebouw en de eigen afsluitbare kantoren zijn 24/7 toegankelijk. Daarnaast is er een bemande receptie aanwezig die verschillende ondersteunende diensten aanbiedt.

In dit moderne kantoor is het mogelijk te huren vanaf ca. 15 m² - 2.000 m² en profiteer je van de uitgebreide service. Je hebt de beschikking over een toegewijd en behulpzaam team om je te helpen met administratieve ondersteuning, post verwerking, klanten ontvangen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de inspirerende vergaderruimten. Alle kantoren en openbare ruimtes worden dagelijks schoongemaakt.

Services
- glasvezel
- flexibele termijnen
- 24 uur toegang
- vergaderzalen
- parkeren
- eigen kantoor
- restaurant
- inclusief meubels
- bemande receptie
- fitnessruimte.

OVERIGE CONDITIES

Op aanvraag en in overleg met Verhuurder.

Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse. Tot het moment van goedkeuring zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. alles in het werk heeft gesteld om er voor zorg te dragen dat de informatie hierin juist en accuraat is, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.


Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw

Kantoorruimte

Oppervlakte
15 m²
Verdiepingen
1
In units vanaf
15
Turn key
ja

Foto's

Weena 750 RotterdamWeena 750 RotterdamWeena 750 RotterdamWeena 750 RotterdamWeena 750 Rotterdam

Kaart