Werner von Siemensstraat 17, 2712 PN Zoetermeer

ZOETERMEER
Huurprijs: € 75,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Te huur bedrijfsruimte

Werner von Siemensstraat 17, 2712 PN Zoetermeer

ALGEMEEN

De Werner von Siemensstraat 17 (C3) is gelegen op op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. De Dutch Tech Campus is gelegen op het voormalig Siemens complex op zichtlocatie vanaf de A12 en bestaat uit een 6-tal kantoorgebouwen en een 5-tal (logistieke) bedrijfsruimten. Het terrein wordt daarnaast constant ontwikkeld en getransformeerd, waarbij hoogwaardig materiaal wordt gebruikt en duurzaamheid centraal staat. Momenteel is er ca. 2.523 m² vvo bedrijfsruimte met ca. 587 m² vvo kantoorruimte beschikbaar!

De Werner von Siemensstraat 17 (C3) is zichtbaar vanaf de snelweg A12 (Den Haag _ Utrecht). De locatie is zeer goed te bereiken per auto door de centrale ligging in de Randstad. De vier grote steden liggen op steenworp afstand: Den Haag (12 km), Amsterdam (Schiphol 45 km), Rotterdam (Rotterdam Airport 20 km), Utrecht (45 km).

De Campus is gemakkelijk te bereiken vanaf het onlangs geopende station Lansingerland Zoetermeer. Het station heeft een Park & Ride terrein met ruimte voor circa 700 auto's. Station Lansingerland Zoetermeer is een treinstation op de kruising van de verlengde Oosterheemlijn van RandstadRail en de spoorlijn Gouda - Den Haag op de grens van Bleiswijk en Zoetermeer.

Door de realisatie van het station zijn verschillende transportmogelijkheden (trein, RandstadRail en bus) rechtstreeks verbonden met de campus. De bereikbaarheid van de Dutch Tech Campus is hierdoor uitstekend.

KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente : Zegwaard
Sectie : E
Nummer : 2566 (gedeeltelijk)
Bouwjaar: 1990

BESTEMMING

De bestemming van de Werner von Siemensstraat 17 (C3) is "bedrijventerrein".

Bestemmingsplan : Kwadrant/VanTuyll sportpark/Brinkhage/Lansinghage

Planstatus : onherroepelijk (16 augustus 2013)

Overheid: gemeente Zoetermeer

Enkelbestemming : bedrijventerrein

Categorie : functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2

Maatvoering : maximum bebouwingspercentage terrein 60%, maximum bouwhoogte 12 m, maximum goothoogte 8 m

INDELING EN OPLEVERINGSNIVEAU

De Werner von Siemensstraat 17 (C3) is als volgt ingedeeld:

- ca. 2.523 m² vvo bedrijfsruimte gelegen op de begane grond
- ca. 587 m² vvo kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.

De bedrijfsruimte kan ook separaat worden gehuurd.

Desgewenst is er een mogelijkheid om kantoorruimte bij te huren, vanaf ca. 480 m².

Er zijn meer dan 500 parkeerplaatsen en ruim voldoende laadpalen verspreid over de Dutch Tech Campus. Het parkeerterrein is voorzien van een slagboom met nummerbordherkenning. Bezoekers kunnen parkeren op de bezoekers-parkeerplekken.

Het object wordt casco opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- elektrisch bedienbare overheaddeur van 4,3 m¹ hoog en 4,35 m¹ breed *
- betonnen vloer, maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m²
- vrije hoogte onder de installaties circa 6,6 m¹. Hoogte onder het plafond circa 8 m¹
- kraanbaan
- lichtstraten
- krachtstroom
- noodstroom
- inpandig kantoor
- kleedruimte en toiletten (bij vloer 1 bij de kantoorruimtes)

* Het plaatsen van extra overheaddeuren behoort tot de mogelijkheden.

DUTCH TECH CAMPUS

Dutch Tech Campus is de thuisbasis voor technologie bedrijven. De Dutch Tech Campus is een campus waar technologie en ondernemen bij elkaar komen en waar diverse nationale en internationale gerenommeerde technologiebedrijven, waaronder Siemens, Yunex Traffic, Topcon Positioning, TKH, Atos Medical, WS Audiology, Reconext, en Lamboo Medical reeds zijn gevestigd. De campusbedrijven worden daarnaast door de Campus gestimuleerd en gefaciliteerd in het delen van kennis en voorzieningen.

Uw organisatie vestigen op de Dutch Tech Campus betekent onder andere werken in het hart van technologie met alle denkbare faciliteiten en services binnen handbereik. Samenwerken met de gevestigde (inter)nationale bedrijven met een groot netwerk en veel technologische kennis en gebruik maken van bestaande samenwerkingen met onderwijsinstellingen zoals De Haagse Hogeschool en mboRijnland (met ruim 2000 IT-studenten), Dutch Innovation Community, de gemeente en omliggende metropoolregio. Door kennis te delen en samen te werken ontstaat een inspirerende werkomgeving met vernieuwende oplossingen en businesskansen. Bovendien is de Dutch Tech Campus gelegen op een optimale zichtlocatie en heeft een goede bereikbaarheid door ligging langs de A12 en treinstation Lansingerland Zoetermeer. De campus zelf beschikt over uitstekende parkeerfaciliteiten alsmede horeca, vergader- en event faciliteiten.

HUURCONDITIES

Huurprijs : € 75,- per m² per jaar excl. BTW en servicekosten

Huurprijs parkeren : € 750,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW

Huurtermijn : in overleg

Huuringangsdatum : in overleg

Huurprijsindexatie : de huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100) van het CBS. Voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum

Huurprijsbetaling : per kwartaal vooruit

Servicekosten : nader te bepalen

Bankgarantie : gelijk aan 3 maanden huur + 3 maanden servicekosten + BTW

Contract : model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld - waarbij artikel 4.5 in april 2024 is aangepast - en op 8 april gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 10/2024 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl inclusief aanvullende bepalingen verhuurder.

Voorbehoud : goedkeuring directie verhuurder/ positief bedrijfsinformatierapport; ter beoordeling van verhuurder.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Energielabel : in aanvraag

Algemeen : de informatie betreffende de kantoorruimte aan de Werner von Siemensstraat 17 te Zoetermeer is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan door Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven oppervlakten en afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
NS station
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
2.523 m²
Vrije hoogte
800 cm
Vloerbelasting
2500 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Krachtstroom, Lichtstraten, Overhead deuren

Parkeren

Niet overdekt
500

Foto's

Werner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN ZoetermeerWerner von Siemensstraat 17, 2712 PN Zoetermeer

Plattegronden

Werner von Siemensstraat 17, 2712 PN Zoetermeer

Video

Kaart

Reageer op dit object

Heb je interesse in dit object? Vul onderstaand jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.