Wilhelminaplein 1-40 Rotterdam

ROTTERDAM

Omschrijving

ALGEMEEN

Deze prachtige locatie bevindt zich in de Wilhelminatoren aan het Wilhelminaplein in Rotterdam. U heeft rondom fantastisch uitzicht over de Maas, de Wilhelminapier, Rotterdam Centrum en Katendrecht. U kan hier terecht voor zowel flex werkplekken als een eigen kantoor vanaf ca. 15 m². Zowel binnen als buiten is het een zeer representatieve locatie. Aan het interieur is zeer veel aandacht besteed waardoor dit veel warmte en comfort uitstraalt. Op de begane grond vind je diverse algemene ruimtes waar je andere ondernemers of klanten kan ontmoeten.
In de omgeving zijn diverse hotels, eetgelegenheden en andere bezienswaardigheden te vinden. Vanaf deze locatie ben je binnen een paar minuten in het centrum van Rotterdam. Het kantoor heeft een zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Voor de deur stopt een tram en metro en op de hoek van de straat. Met de auto bereik je het kantoor via de A13, A15, A16, A20 en de daarop aansluitende stadswegen.

INDELING + FACILITEITEN

Huur een kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, op deze locatie kies jij de manier waarop je wilt werken en tegen uiterst flexibele voorwaarden.
Elk privékantoor is volledig uitgerust met zeer snel internet en telefonie. De kantoren hebben ergonomisch meubilair, bedienbare airconditioning, instelbare verlichting en beveiligde toegang. Het gebouw en de eigen afsluitbare kantoren zijn 24/7 toegankelijk. Daarnaast is er een bemande receptie aanwezig die verschillende ondersteunende diensten aanbiedt.

In dit moderne kantoor Is het mogelijk te huren vanaf ca. 15 m² tot ca. 2.000 m² en profiteer je van de uitgebreide service. Je hebt de beschikking over een toegewijd en behulpzaam team om je te helpen met administratieve ondersteuning, post verwerking, klanten ontvangen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de inspirerende vergaderruimten. Alle kantoren en openbare ruimtes worden dagelijks schoongemaakt.

Services
- glasvezel
- 24 uur toegang
- shared office
- vergaderzalen
- eigen kantoor
- restaurant
- inclusief meubels
- lounge
- bemande receptie
- fitnessruimte

OVERIGE CONDITIES

Op aanvraag en in overleg met Verhuurder.

Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse. Tot het moment van goedkeuring zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. alles in het werk heeft gesteld om er voor zorg te dragen dat de informatie hierin juist en accuraat is, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Energielabel
A

Kantoorruimte

Oppervlakte
15 m²
Verdiepingen
1
In units vanaf
15
Turn key
ja

Foto's

Wilhelminaplein 1-40 RotterdamWilhelminaplein 1-40 RotterdamWilhelminaplein 1-40 RotterdamWilhelminaplein 1-40 RotterdamWilhelminaplein 1-40 RotterdamWilhelminaplein 1-40 RotterdamWilhelminaplein 1-40 Rotterdam

Kaart