Zoetermeerselaan/Facetlaan Bleiswijk

BLEISWIJK
Vraagprijs: € 275,- k.k. (21% BTW)

Omschrijving

ALGEMEEN

Perceel bouwgrond van ca. 2.178 m²
voor bedrijfsgebouw van 1.000-1.500 m²

Op de meest prominente locatie op het Prisma Bedrijvenpark in Bleiswijk komt nu één van de laatste kavels beschikbaar met een ligging aan de ovatonde aan de Zoetermeerselaan/Facetlaan en direct voor Hoogvliet. Prisma kenmerkt zich onder andere door een overzichtelijke infrastructuur, uitstekende ontsluiting naar rijksweg A-12 en ruime openbare parkeergelegenheid. Glasvezel is aanwezig op het Prisma Bedrijvenpark.

Het Bedrijvenpark Prisma is gelegen op een markante locatie aan de A12. Centraal in de Randstad, met alle grote steden van de Randstad op hooguit een halfuur rijden. Het bedrijventerrein Prisma is reeds aangesloten op de RandstadRail (Zoetermeer - Den Haag v.v.). Deze is aangesloten op het nieuwe station Bleizo (Bleiswijk Zoetermeer), waardoor de bereikbaarheid van en naar Utrecht en Rotterdam verder wordt geoptimaliseerd. Een ideaal achterland voor bedrijven in de logistieke dienstverlening.

KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente : Bleiswijk
Sectie : D
Nummer : 3729

BESTEMMING

De bestemming van het object is bedrijventerrein.

Bestemmingsplan : Hoefweg-Noord (Prisma), Hoogvliet

Planstatus : onherroepelijk (vastgesteld 23 januari 2018)

Overheid: gemeente Lansingerland

Enkelbestemming : bedrijventerrein

Categorie : functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2

Maatvoering : maximale bouwhoogte: 20 meter

Diversen :
- parkeren en laden/lossen op eigen terrein
- maximaal 50% kantoren

INDELING + OPLEVERINGSNIVEAU

Het betreft een perceel (kavel 8A) ter grootte van ca. 2.178 m².

Het perceel is beschikbaar voor een nieuw bedrijfsgebouw voor een eigenaar/gebruiker. Tevens is het mogelijk een nieuwbouw op maat te realiseren welke dan langjarig wordt terug gehuurd.

PARKMANAGEMENT

Het parkmanagement op Bedrijvenpark Prisma ziet toe op het beheer, het onderhoud en de beveiliging van de openbare ruimte. Hierdoor wordt de kwaliteit van de openbare omgeving gewaarborgd. Het parkmanagement wordt bekostigd via een verplichte financiële bijdrage van iedere gebruiker. Op basis van vrijwilligheid kunnen extra diensten worden ingekocht, zoals afvalinzameling en beheer en onderhoud van het eigen terrein. Voor dit perceel is dit ca. € 2.070,- excl. BTW per jaar.

KOOPSOM

De koopsom van de grond bedraagt € 275,- k.k. excl. BTW per m².

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275,- k.k. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond
Nevenbestemming
bedrijfsruimte

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwhoogte
20 m
Perceelopp.
2.178 m²
In units vanaf
2178

Foto's

Zoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan Bleiswijk

Plattegronden

Zoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan BleiswijkZoetermeerselaan/Facetlaan Bleiswijk

Kaart