Bedrijfsruimte Huren Berkel en Rodenrijs

Wilt u ook bedrijfsruimte huren Berkel en Rodenrijs, in één van de snelst groeiende gemeenten van Nederland? Laat u dan deskundig en op maat adviseren door Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting. Wij zijn al een kwarteeuw verankerd in deze Zuid-Hollandse regio. We zijn daardoor in staat u aan een passende en voordelige zakelijke locatie te helpen. Bekijk op onze website de mogelijkheden tot een bedrijfspand huren Berkel en Rodenrijs of kantoorruimte huren Berkel en Rodenrijs. Het is uw eerste stap naar een aantrekkelijke bedrijfsruimte huren in Berkel en Rodenrijs.

Bedrijfsruimte te huur Berkel en Rodenrijs voor alle bedrijven

Berkel en Rodenrijs heeft veel te bieden. De plaats maakt deel uit van de fusiegemeente Lansingerland, gelegen in de driehoek Gouda, Den Haag, Rotterdam. Zowel Schiphol Airport als Rotterdam The Hague Airport is dichtbij. Berkel en Rodenrijs is een multimodaal knooppunt. De stad is met de stations Rodenrijs en Berkel Westpolder aangesloten op het netwerk van de RandstadRail, de snelle metroverbinding tussen Rotterdam en Den Haag. Er is een snelle busverbinding met Zoetermeer (met vrije busbaan) en via de omliggende provinciale wegen N209, N470 en N471 bent u zo op de rijkswegen A12, A13 en A20. Alle reden voor een bedrijfshal huren Berkel en Rodenrijs of opslagruimte huren Berkel en Rodenrijs.

Bedrijfslocaties met eersteklas parkmanagement en goede ontsluiting

Er is kantoorruimte te huur Berkel en Rodenrijs of een bedrijfshal te huur Berkel en Rodenrijs in de stad zelf, maar natuurlijk ook op één van de aan de stadsrand gelegen bedrijvenparken. Zowel het gerevitaliseerde bedrijventerrein Rodenrijs als de nieuwe bedrijfslocatie Oudeland, biedt een bedrijfspand te huur Berkel en Rodenrijs. Kiest u voor een mooie opslagruimte te huur Berkel en Rodenrijs, krijgt u een plek met hoogwaardig parkmanagement en uitstekende voorzieningen. Niet alleen op de parken zelf, maar ook daarbuiten. Er zijn bijvoorbeeld voor de bedrijven nieuwe ontsluitingswegen aangelegd, die het bestemmingsverkeer vergemakkelijken. Bovendien bestaat er een goede onderlinge verbinding tussen de verschillende bedrijfslocaties in Berkel en Rodenrijs.

Berkel en Rodenrijs staat bekend om het goede vestigingsklimaat. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is als regionale speler zeer goed bekend met de Zuid-Hollandse vastgoedmarkt. Wij doen de aan- en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed voor bedrijven, beleggers, ontwikkelaars, gemeenten en banken. Hopman & Schreuder kent de gebouwen, locaties én de mensen. Hierdoor weet u zeker dat een bedrijfsruimte huren Berkel en Rodenrijs of kantoorruimte huren Berkel en Rodenrijs tot een voltreffer leidt.

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfspand huren Berkel en Rodenrijs? Neem via onze website contact met ons op. Wij staat u met raad en daad bij en lossen het vastgoedvraagstuk voor u op.