Bedrijfsruimte Huren Den Haag

Wilt u een bedrijfsruimte huren Den Haag? Of bent u op zoek naar kantoorruimte te huur Den Haag? Neem dan contact op met een bedrijfsmakelaar met kennis van de regionale vastgoedmarkt. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is al een kwarteeuw uw deskundige partner in de aan- en verhuur van winkel-, kantoor- en bedrijfsruimte in Den Haag.

Centraal gelegen, goed bereikbare bedrijfsruimte huren in Den Haag

Den Haag is een kantorenstad, de Haagse economie is een diensteneconomie met vele internationale en overheidsorganisaties. De hoofdstad van de provincie Zuid-Holland heeft na Amsterdam en Rotterdam de meest inwoners: ongeveer een half miljoen. De Nederlandse regering, het parlement, de meeste ministeries en ambassades zijn in de residentie gevestigd. Het maakt een kantoorruimte huren Den Haag of bedrijfspand huren Den Haag extra aantrekkelijk. Zoekt u een bedrijfspand te huur Den Haag? Dan vestigt u zich in een omgeving waar zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, de technologische sector, vrijetijdseconomie, groothandel en kleinschalige industrie sterk vertegenwoordigd zijn. U kiest voor een centraal gelegen, goed bereikbare plek. De A4, A12, A13 en A44 leiden alle naar Den Haag. Ook met het openbaar vervoer zijn de bedrijfslocaties goed te bereiken. Den Haag heeft meerdere treinstations (CS, Hollands Spoor, Laan van NOI, Moerwijk, Ypenburg en Mariahoeve), is het begin- en eindpunt van de RandstadRail naar Rotterdam én heeft een uitgebreide bus- en tramdienst. De luchthaven Rotterdam The Hague Airport ligt via de A13 op amper een kwartier rijden.

Hopman & Schreuder helpt u aan bedrijfsruimte in Den Haag

Hoewel de nadruk in Den Haag op kantoren en dienstverlening ligt, zijn er ook diverse interessante mogelijkheden voor een bedrijfshal huren Den Haag of een opslagruimte huren Den Haag. Hopman & Schreuder brengt ze graag onder uw aandacht. De gemeente is hard bezig om bestaande bedrijventerreinen als de Binckhorst - het grootste bedrijventerrein van Den Haag - te revitaliseren en weer een aantrekkelijke uitstraling te geven. Dit toont zich in representatieve en multifunctionele panden. Den Haag heeft ook een gevarieerd aanbod winkelruimte, van goedkoop tot luxe. Kleinere bedrijven die graag in het centrum van de macht willen zitten, kunnen terecht in een van de bedrijfsverzamelgebouwen die de stad rijk is. Hier vindt u zeker opslagruimte te huur Den Haag of een bedrijfshal te huur Den Haag.

Voor het huren van een flexibele bedrijfsruimte in Den Haag, bent u bij Hopman & Schreuder aan het goede adres. In deze internationaal bekende stad is een ruim aanbod aan kantoor- winkel- en bedrijfsruimte aanwezig. Hopman & Schreuder weet als geen ander welke bedrijfsruimte te huur Den Haag het beste bij uw situatie past. Wij adviseren u op maat en begeleiden u graag naar een geschikt pand, waar u de ruimte hebt om te ondernemen en te groeien. Bekijk het aanbod bedrijfsruimte huren Den Haag op onze website en neem vrijblijvend contact op. Onze professionals staan voor u klaar.