Bedrijfsruimte Huren Pijnacker

In Pijnacker is het prettig wonen én goed werken. Heeft u al eens bedrijfsruimte huren Pijnacker overwogen? Laat u dan bijstaan door de specialisten van Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting. Als gecertificeerd bedrijfsmakelaar, kennen wij de Zuid-Hollandse vastgoedmarkt als geen ander. Of u nu gaat voor een opslagruimte huren Pijnacker of een kantoorruimte huren Pijnacker, wij zien volop kansen voor toekomstgerichte ondernemers. Ziet u deze ook? Neem dan contact op met Hopman & Schreuder en verbaas u over de aantrekkelijke mogelijkheden voor een bedrijfspand huren Pijnacker.

Start- en doorgroeimogelijkheden voor bedrijven in Pijnacker

Pijnacker heeft dankzij de strategische ligging tussen Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer bedrijven veel te bieden. Het Zuid-Hollandse dorp maakt deel uit van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het biedt qua bedrijfsgebouwen en locaties diverse start- en doorgroeimogelijkheden voor ondernemers. Denk aan bedrijvenpark De Boezem West aan de noordkant van Pijnacker, waar zowel bedrijfsruimte te huur Pijnacker als kantoorruimte te huur Pijnacker wordt aangeboden. Met de ontwikkeling van het nieuwe bedrijventerrein De Boezem Oost, wordt bovendien extra ruimte voor ondernemers gecreëerd.

Centraal gelegen bedrijfslocaties met een goede bereikbaarheid

Voor een zelfstandig bedrijfspand te huur Pijnacker, maar ook voor een functionele woon-werkcombinatie slaagt u in Pijnacker. Er zijn diverse bedrijfspanden die voor lokale en regionale ondernemers zeer interessant zijn. Voor een solitaire bedrijfshal te huur Pijnacker of opslagruimte te huur Pijnacker kunt u natuurlijk op de bewaakte en voorzieningenrijke bedrijventerreinen terecht. Er is plek voor lichte industrie en ambachtelijke bedrijven, maar ook voor groothandel, dienstverlening en agrobedrijven. Bedrijven kunnen goed uit de voeten in Pijnacker. De stad heeft twee haltes (Pijnacker Centrum en Pijnacker Zuid) aan de RandstadRail, de snelle metroverbinding tussen Den Haag en Rotterdam. Pijnacker is onderdeel van een regelmatige busverbinding tussen Zoetermeer en Delft en deze Zuid-Hollandse plaats wordt omsloten door de rijkswegen A12, A4 en A13. Het bedrijvenpark De Boezem heeft door de aanleg van de oostelijke randweg een directe toegang tot de provinciale weg N470.

Bent u geïnteresseerd in bedrijfsruimte huren in Pijnacker? Hopman & Schreuder vertelt u graag over de bedrijfshuurmogelijkheden in deze groeiregio met een grote potentiële afzetmarkt. Met een bedrijfshal huren Pijnacker of een kantoorruimte huren Pijnacker, heeft u een zakelijke plek midden in de Randstedelijke regio, waar bovendien voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is. Vraag meer informatie op via onze website, stuur ons een mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag aan een passende en betaalbare bedrijfsruimte, waar u jaren mee vooruit kunt.