Bedrijfsruimte Huren Rotterdam-Noord

De regio Rotterdam is bijzonder aantrekkelijk voor bedrijven om zich te vestigen. Met de wereldhaven als vliegwiel en de nabijheid van Rotterdam The Hague Airport, is een bedrijfsruimte huren Rotterdam noord voor ondernemingen zeer interessant. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting maakt u graag wegwijs in het grote aanbod aan bedrijfsruimte te huur Rotterdam noord. Door onze kennis van de lokale vastgoedmarkt en jarenlange ervaring, zijn wij goed in staat om de topobjecten en locaties er voor u uit te pikken. U bent verzekerd van een op maat gesneden bedrijfspand huren Rotterdam noord. Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Hopman & Schreuder. Wij helpen u vooruit.

Een bedrijfsruimte in het economische hart van Nederland

Rotterdam noord biedt volop ruimte voor economische groei. Het is een plek met een rijke historie, karakteristieke wijken als het Oude Noorden en Oud-Crooswijk én een breed scala aan bedrijventerreinen. Spaanse Polder, Rotterdam Noordwest, Kleipolder, 's-Gravelandsepolder en Zestienhoven vormen samen het grootste geclusterde bedrijventerrein van heel Europa. Het spreekt voor zich dat hier volop mogelijkheden liggen voor een voordelige bedrijfshal huren Rotterdam noord of kantoorruimte huren Rotterdam noord. Midden in het economische hart van Nederland. Rotterdam noord is uitstekend bereikbaar. Het gebied wordt doorkruist door de A20 en heeft met de A13, A16 en N209 belangrijke aan- en afvoerwegen. Rotterdam noord heeft verder een spoorwegstation, een aansluiting op RandstadRail Rotterdam-Den Haag (station Blijdorp) en een netwerk van bus- en tramlijnen.

Kiezen voor een bedrijfshal te huur Rotterdam noord

Wilt u als ondernemer een opslagruimte huren Rotterdam noord? Of bent u meer geïnteresseerd in het aanbod bedrijfspand te huur Rotterdam noord? In alle gevallen kan Hopman & Schreuder u aan passende ruimte helpen, uitgaande van uw specifieke wensen en bedrijfsstrategie. Rotterdam noord verenigt allerhande bedrijven. Op bedrijvenpark Noordwest vinden activiteiten als opslag, distributie, logistiek, transport, kleinschalige industrie en zakelijke dienstverlening plaats. Functionele bedrijfsruimtes met bijbehorende kantoorruimte te huur Rotterdam noord. Rotterdam Noordwest is gelegen tussen rijksweg A13 (Den Haag-Antwerpen) en A20 (Gouda-Hoek van Holland) en heeft ruim voldoende parkeerplaatsen en een directe ontsluiting. De insteekhavens zorgen voor een onderscheidende waarde. Op bedrijventerrein Spaanse Polder zijn diverse groothandels, autobedrijven en bedrijven in de foodsector gevestigd en is een mooi aanbod opslagruimte te huur Rotterdam noord. Een markant bedrijfsgebouw is de Van Nellefabriek, een rijksmonument dat nu glorieert als bedrijfsverzamelgebouw en broedplaats voor creatieve bedrijven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsruimte huren in Rotterdam noord? Vul op de website van Hopman & Schreuder het contactformulier in. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op. Met onze deskundige advisering en begeleiding, kunt u rekenen op een hoogwaardige, naadloos passende en goed bereikbare bedrijfsruimte.