Bedrijfsruimte Kopen Alphen aan den Rijn

Wilt u een bedrijfsruimte kopen Alphen aan den Rijn? Dat is een uitstekende keuze. Alphen aan den Rijn is een moderne stad middenin het Groene Hart en centraal gelegen in het economisch hart van Nederland. De vier grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam liggen alle binnen dertig minuten rijden. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is de verbindende schakel tussen uw huisvestingsvraag en het aanbod aan bedrijfsruimte Alphen aan den Rijn. Met 29 jaar ervaring in de Zuid-Hollandse bedrijfsvastgoedbranche, verzorgen wij de perfecte match.

Gevarieerd aanbod bedrijfspand kopen Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een bloeiende stad met een florerende detailhandel. De stad aan de Oude Rijn telt meer dan 70.000 inwoners, heeft meer dan 600 winkels, 4 winkelcentra en 7 bedrijventerreinen. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor een representatieve winkelruimte of bedrijfshal kopen Alphen aan den Rijn of kantoorruimte kopen Alphen aan den Rijn. De bedrijfspanden die te koop staat, zijn zeer in trek. Er worden jaarlijks duizenden vierkante meters bedrijfsruimte afgenomen. Hopman & Schreuder kan u informeren en adviseren over de mogelijkheden op de verschillende bedrijventerreinen als Rijnhaven, Heimanswetering, Henry Dunantweg, Hoorn West en Schans I en II. Als u Alphen aan den Rijn via de N11 nadert, vormt bedrijventerrein Molenwetering de entree. De goede uitstraling van de statige gebouwen en fraaie etalages van de autobedrijven, valt direct op. Kies daarom ook voor een bedrijfshal Alphen aan den Rijn of opslagruimte Alphen aan den Rijn op een van de bedrijvenparken.

Hopman & Schreuder helpt u aan de beste bedrijfsruimte

Wilt u een opslagruimte kopen Alphen aan den Rijn, of bent u op zoek naar geschikte kantoorruimte Alphen aan den Rijn? Hopman & Schreuder heeft diverse ruimtes in het bedrijfs- en kantoorcomplex Rijnpoort op bedrijventerrein Rijnhaven in portefeuille. Er zijn bedrijfsruimtes in allerlei afmetingen, afhankelijk van uw specifieke bedrijfswens. Naast de vele voorzieningen zijn er ook havenfaciliteiten beschikbaar. De goede bereikbaarheid krijgt u er gratis bij. Alphen aan den Rijn wordt omringd door vier provinciale wegen: de N11, N207, N231 en N460. U rijdt vervolgens snel via de rijkswegen A4 en A12 naar de grote steden. De bedrijfslocaties zijn ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Alphen aan den Rijn heeft een NS-station en een groot aantal stad- en streekbuslijnen.

Ge√Įnteresseerd in een bedrijfspand Alphen aan den Rijn? Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is een makelaar met verstand van de Zuid-Hollandse vastgoedmarkt. U vindt op onze website het laatste aanbod aan bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier op onze website. Wij brengen vervolgens uw vraag en het aanbod bij elkaar.