Bedrijfsruimte Kopen Bergschenhoek

Bergschenhoek maakt deel uit van de gemeente Lansingerland. Een gemeente in ontwikkeling, met het vizier op de toekomst. Bergschenhoek kent een uitstekend vestigingsklimaat, met een ruime keuze aan bedrijfs-, kantoor- en winkelruimte. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting kan u als toonaangevend bedrijfsmakelaar in de provincie Zuid-Holland deskundig adviseren en begeleiden naar een bedrijfspand kopen Bergschenhoek. Wij zijn al 29 jaar thuis op de regionale vastgoedmarkt en daardoor goed in staat om uw huisvestingsvraag een passende invulling te geven.

Veel mogelijkheden voor MKB'ers met een bedrijfspand Bergschenhoek

De kern van Bergschenhoek is een aantrekkelijke vestigingsplek. Het stadscentrum ondergaat een facelift die de uitstraling van het winkelhart enorm vergroot. Dit schept mooie kansen voor een bedrijfsruimte kopen Bergschenhoek of een kantoorruimte kopen Bergschenhoek. Hopman & Schreuder kan u hierin op maat adviseren. Voor ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfshal Bergschenhoek of opslagruimte Bergschenhoek, heeft deze Zuid-Hollandse plaats veel te bieden. Op de bedrijventerreinen Weg en Bos en Weg en Land staan onder meer diverse bedrijfsverzamelgebouwen die bij uitstek geschikt zijn voor het midden- en kleinbedrijf. Deze units zijn door het groeiende aantal (kleine) zelfstandigen zeer in trek. De ruimten zijn te gebruiken als werkplaats, opslag, distributiehal, showroom en een bijpassende kantoorfunctie. Parkeren kan zowel op eigen terrein als in de directe omgeving.

Moderne bedrijfsruimtes met vlotte logistieke afwikkeling

De kleinschalige bedrijventerreinen liggen aan de zuidkant van Bergschenhoek, dat als zodanig centraal tussen de grote steden Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en Gouda in ligt. De bereikbaarheid is uitstekend. De langs de oostkant van Bergschenhoek gelegen provinciale weg N209 loopt rechtstreeks naar Rotterdam The Hague Airport. De rijkswegen A12, A13 en A20 zorgen voor snelle verbindingen naar Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Gouda. Het maakt deze plaats in de groeigemeente Lansingerland voor vele bedrijven een favoriete plek voor een bedrijfshal kopen Bergschenhoek of een opslagruimte kopen Bergschenhoek. U bent als ondernemer verzekerd van moderne bedrijfsruimte Bergschenhoek, een snelle logistieke afwikkeling en vlot transport. Bovendien bevindt uw nieuwe bedrijfslocatie zich in een mooie omgeving, met de rivier De Rotte aan de oostkant en het natuur- en recreatiegebied Hoge en Lage Bergse Bos aan de zuidoostkant.

Bergschenhoek vervult een belangrijke rol in het bieden van bedrijfshuisvesting in de economisch belangrijke Stadsregio Rotterdam. Wilt u ook een bedrijfsruimte of kantoorruimte Bergschenhoek op een plek waar zakelijk Nederland samenkomt? Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting weet de weg op de Zuid-Hollandse bedrijfsvastgoedmarkt. Vraag nadere informatie aan door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.