Bedrijfsruimte Kopen Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is een van de plaatsen in Nederland die nog volop ruimte voor bedrijven heeft. Wilt u een bedrijfsruimte kopen Berkel en Rodenrijs en profiteren van de gunstige ligging in het hart van de Randstad? Hopman & Schreuder staat u graag bij in uw zoektocht naar een bedrijfspand Berkel en Rodenrijs. Als gespecialiseerd bedrijfsvastgoedmakelaar met 29 jaar ervaring in de Zuid-Hollandse regio, begeleiden wij u naar een nieuwe bedrijfsruimte die bij uw specifieke onderneming en doelstellingen past. Neem een kijkje bij het aanbod op onze website en vraag nadere informatie op. Wij helpen u graag.

Oudeland speelt in op de vraag naar bedrijfsruimte Berkel en Rodenrijs

In de regio Rotterdam is een grote vraag naar kwalitatief hoogwaardige bedrijvenparken. Oudeland speelt in op deze behoefte. Berkel en Rodenrijs heeft met het multifunctionele bedrijvenpark Oudeland een duurzame bedrijfsplek met een bijzondere uitstraling. Met sommige units aan het water is dit een mooie plek voor kantoorruimte kopen Berkel en Rodenrijs. Oudeland is zowel een uitstekende uitvalsbasis voor bedrijven die gericht zijn op lokale en regionale bedrijvigheid als nationaal en internationaal georiënteerde ondernemingen. De door Oudeland lopende N470 zorgt voor een goede bereikbaarheid. Deze provinciale weg vormt de verbinding tussen de rijkswegen A12, A13 en A20. De ligging in een groeigemeente en de geringe afstand tot het zakenvliegveld Rotterdam The Hague Airport, maken een bedrijfshal kopen Berkel en Rodenrijs of een opslagruimte kopen Berkel en Rodenrijs bijzonder aantrekkelijk. Hopman & Schreuder informeert u graag over de mogelijkheden.

Een bedrijfsruimte of kantoor in het hart van de Randstad

Hopman & Schreuder heeft diverse aantrekkelijke bedrijfs- kantoor- en winkelruimten in Berkel en Rodenrijs in portefeuille. Niet alleen op het nieuwe bedrijvenpark Oudeland, maar ook op het bedrijventerrein Rodenrijs kunt u een mooi bedrijfspand kopen Berkel en Rodenrijs. De gemeente Lansingerland streeft naar moderne stadscentra met aantrekkingskracht op ondernemers en consumenten. Dat betekent dat u een winkelruimte of bedrijfsruimte Berkel en Rodenrijs kunt kopen in een omgeving met elan. Maar ook voor een bedrijfshal Berkel en Rodenrijs of opslagruimte Berkel en Rodenrijs bent u in deze gemeente goed af. De bereikbaarheid per auto of vrachtwagen is met een netwerk van provinciale wegen (N209, N470 en N471) en omliggende rijkswegen (A12, A13, A20) gegarandeerd. Bovendien heeft Berkel en Rodenrijs twee stations aan de RandstadRail Rotterdam-Den Haag en een uitgebreid buslijnennet.

Wilt u meer weten over een bedrijfsruimte kopen Berkel en Rodenrijs? Ga naar onze website en vul het contactformulier in. U kunt natuurlijk ook even bellen of mailen. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting adviseert en begeleidt u vervolgens naar een op maat gesneden bedrijfspand of kantoorruimte Berkel en Rodenrijs.