Bedrijfsruimte Kopen Bleiswijk

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte Bleiswijk of kantoorruimte Bleiswijk? Deze plaats in de Zuid-Hollandse gemeente Lansingerland biedt voor ondernemers interessante mogelijkheden. Bleiswijk heeft een aantrekkelijke centrumfunctie hoog in het vaandel staan, wat ten goede komt aan de winkeluitstraling. Daarnaast krijgt ondernemerszin de ruimte op multifunctionele bedrijvenparken met veel voorzieningen. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting weet als kenner van de regionale bedrijfsvastgoedmarkt de kansen te benoemen en deze te vertalen in een bedrijfsoplossing op maat.

Overtuig u van de voordelen van een bedrijfsruimte kopen Bleiswijk

Bleiswijk heeft een uitgebreid winkel- en kantoorbestand. Het geeft u keuzemogelijkheid bij een bedrijfspand kopen Bleiswijk of kantoorruimte kopen Bleiswijk. Lansingerland besteedt veel aandacht aan verbetering van de infrastructuur die de toegankelijkheid van de winkelstraten en kantoorlanen ten goede komt. Bleiswijk heeft verscheidene goed bereikbare bedrijventerreinen op zichtlocaties, met parkmanagement en allerlei voorzieningen die inspelen op de wensen en behoeften van de ondernemers. Op bedrijventerreinen als Businesspark Bleizo, De Hoefslag, Greenparc en Prisma zijn diverse mogelijkheden voor een bedrijfshal kopen Bleiswijk of een opslagruimte kopen Bleiswijk. Hopman & Schreuder kan u deskundig informeren over de gebruiksmogelijkheden en potentie van de bedrijfslocaties.

Gunstige ligging, veel ruimte en uitstekende bereikbaarheid

Met Bleizo hebben bedrijven de kans op vestiging op een hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein. Bleizo ligt langs de rijksweg A12 en rondom het nieuwe spoorstation Bleizo, een multimodaal vervoersknooppunt waar de trein, RandstadRail (Den Haag-Rotterdam) en busdiensten samenkomen. U kunt ook kiezen voor een bedrijfshal Bleiswijk kopen of opslagruimte kopen op het veilingterrein Greenparc in de Klappolder. Het nieuwe bedrijvenpark Prisma ligt ook centraal in de Randstad, aan de A12 waar de hogesnelheidslijn de snelweg kruist. Op Prisma is plaats voor diverse bedrijvigheid als logistiek, transport, opslag, productie, groothandel, detailhandel en horeca. De vier grote steden Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam zijn uitstekend bereikbaar. Een bedrijfsruimte Bleiswijk of opslagruimte Bleiswijk is daarmee ideaal voor bedrijven met veel logistieke en handelsactiviteiten.

Bleiswijk heeft voor lokale, regionale, nationale en internationale ondernemers een gunstige ligging, veel ruimte en een zeer goede ontsluiting en bereikbaarheid. Luchthaven Rotterdam The Hague Airport ligt op slechts een kwartiertje rijden, Schiphol Airport is slechts 50 kilometer verwijderd. Neem via het invulformulier op onze website, of per mail of telefoon vrijblijvend contact met ons op. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting informeert u graag over de vestigingsmogelijkheden en begeleidt u naar het meest geschikte bedrijfspand Bleiswijk, waar u als ondernemer het beste tot uw recht komt.