Bedrijfsruimte Kopen Nootdorp

Overweegt u om uw onderneming te vestigen in het kloppende hart van de Randstad? Kies dan voor bedrijfsruimte kopen Nootdorp. Daarmee verkrijgt u een centraal gelegen en goed bereikbare bedrijfslocatie in de schaduw van Den Haag, Delft en Zoetermeer. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting helpt u als ondernemer bij de procedure van een bedrijfspand kopen Nootdorp. Als gespecialiseerd bedrijfsvastgoedmakelaar met 29 jaar ervaring in de Zuid-Hollandse regio, brengen wij uw specifieke vraag in beeld en verwezenlijken de voor u ideale bedrijfslocatie.

Gunstig gelegen en goed bereikbare bedrijfsruimte Nootdorp

Nootdorp is een groeigemeente met een gunstige ligging ten opzichte van Mainport Rotterdam en Schiphol Airport. De stad ligt strategisch in de deltametropool van grote steden als Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer. Een bedrijfshal kopen Nootdorp of kantoorruimte kopen Nootdorp, is daarom voor vele bedrijven aantrekkelijk. Nootdorp biedt ruimte om te ondernemen. De bedrijvigheid en werkgelegenheid op de bedrijvenparken Oostambacht en Heron vertoont een doorgaande groei, specifiek in de sectoren handel, bouw, nijverheid, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, welzijn en agrobusiness. Heron is een nieuw, duurzaam bedrijvenpark, direct naast de snelweg A12 en vlakbij het verkeersknooppunt Prins Clausplein in Den Haag. Het is een zeer goede uitvalsbasis voor lokale, regionale, nationale en internationale bedrijven. Heron heeft een eigen halte van RandstadRail, de snelle metrolijn tussen Rotterdam en Den Haag. Hopman & Schreuder kan precies aangeven welke bedrijfsobjecten matchen met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Kies voor een kantoorruimte of opslagruimte Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp richt zich met de ontwikkeling van de kantorenlocaties en bedrijventerreinen op de wensen van de ondernemers en de mogelijkheden in het gebied. Kantoorruimte Nootdorp bevindt zich in principe binnen een straal van 1.200 meter rond de haltes van de RandstadRail. Winkelruimte in het gezellige centrum van Nootdorp is extra aantrekkelijk door de aanwezigheid van winkelcentrum de Parade. Bedrijvenpark Oostambacht bestaat uit verschillende deelgebieden en biedt voor vele branches vestigingsmogelijkheden. Oostambacht heeft zowel solitaire bedrijfspanden, kantoorpanden als bedrijfsverzamelgebouwen. Hopman & Schreuder wijst u graag op de mogelijkheden voor afname van een bedrijfshal Nootdorp of een opslagruimte kopen Nootdorp. Oostambacht heeft een opvallende zichtwand langs de rijksweg A12 en via de A4 en A12 een goede aansluiting op Amsterdam en luchthaven Schiphol. De spoorlijn Den Haag-Utrecht ligt nabij (station Ypenburg), evenals de RandstadRail (halte Nootdorp).

Met de keuze voor een bedrijfspand Nootdorp, vestigt u zich in het centrum van de zuidvleugel van de Randstad. Hopman & Schreuder kan u op maat adviseren en deskundig begeleiden naar een passende bedrijfsruimte. Vul het formulier op onze website en wij komen voor u in actie.