Bedrijfsruimte Kopen Pijnacker

Een bedrijfsruimte kopen Pijnacker schenkt u als ondernemer vele voordelen. U komt hiermee in het bezit van een centraal in de Randstad gelegen bedrijfspand, in een groeiregio met een grote afzetmarkt. Pijnacker heeft een ruime beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel en biedt volop kansen voor toekomstgerichte ondernemers. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is uw professionele partner bij het waarmaken van uw huisvestingsambities. Wij zijn geworteld in Zuid-Holland en al een kwarteeuw actief op de regionale bedrijfsvastgoedmarkt. Doe hier uw voordeel mee en bekijk op onze website de mogelijkheden voor een bedrijfshal kopen Pijnacker of kantoorruimte kopen Pijnacker.

Bedrijfsruimte Pijnacker voor elk soort bedrijf op Boezem

Op de aan de noordkant van Pijnacker gelegen bedrijvenparken Boezem West en Boezem Oost zit elk bedrijf op zijn plaats. Aansluitend op het bestaande bedrijventerrein Boezem West is met Boezem Oost extra ruimte voor ondernemers gecreëerd. Woon-werkcombinaties zijn hier ook mogelijk. De locatie is vanwege zijn ligging voor lokale en regionale bedrijven interessant. Boezem Oost heeft veel te bieden: van lichte industrie tot ambachtelijke bedrijven, van groothandel tot agribusiness. Het parkmanagement draagt bij aan de kwaliteit en duurzaamheid van het bedrijvenpark. Het bedrijventerrein krijgt in 2017 door de aanleg van de oostelijke randweg een directe aansluiting op de provinciale weg N470. Binnen een paar minuten bent u op de rijksweg A12. Hopman & Schreuder levert advies op maat betreffende een opslagruimte kopen Pijnacker of bedrijfspand kopen Pijnacker.

Een gunstig ondernemingsklimaat en strategische ligging

Pijnacker heeft een aangenaam woon- en werkklimaat. De strategische ligging tussen de grote steden Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer is voor bedrijven in de handel, logistiek en transport zeer gunstig. Er is diverse kantoorruimte Pijnacker beschikbaar voor zzp'ers of grotere bedrijven, voor lokaalgerichte ondernemers of (inter)nationaal opererende ondernemingen. Zoekt u een bedrijfshal Pijnacker of een opslagruimte Pijnacker? Hopman & Schreuder geeft richting aan uw huisvestingsvraag en biedt een oplossing waar u mee vooruit kunt. Een goede bereikbaarheid is essentieel voor het functioneren van uw bedrijf. Dan zit u in Pijnacker goed. De plaats wordt aan drie kanten omsloten door de rijkswegen A12, A4 en A13. U bent zo met de auto in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Gouda of Rotterdam. Pijnacker heeft daarnaast twee metrostations aan de RandstadRail Den Haag-Rotterdam en een goed buslijnennet.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een bedrijfspand Pijnacker? Schakel de hulp in van Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting. Wij zijn op de hoogte van het aanbod aan bedrijfsvastgoed in Pijnacker en verwerken uw vraag tot een pasklare huisvestingsoplossing. Neem via onze website vrijblijvend contact met ons op en u krijgt snel antwoord.