Bedrijfsruimte Kopen Rotterdam-Noord

Kiezen voor een bedrijfsruimte kopen Rotterdam noord, is kiezen voor een vestiging van uw bedrijf in het logistieke hart van Nederland. Rotterdam met zijn wereldhaven en zakenluchthaven Rotterdam The Hague Airport, trekt zeer veel handel en bedrijvigheid aan. Het is dé plek voor een bedrijfshal kopen Rotterdam noord of een kantoorruimte kopen Rotterdam noord. Wilt u een goed overzicht en inzicht in de mogelijkheden voor bedrijfsruimte Rotterdam noord? Neem dan contact op met Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting, dat als ervaren Zuid-Hollandse bedrijfsmakelaar gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed in Rotterdam noord.

Kies voor een bedrijfslocatie waar de economie op volle toeren draait

Rotterdam is een stad die nooit slaapt. Main Port Rotterdam is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar in bedrijf. Dagelijks worden er vele duizenden tonnages aan goederen en materialen vanuit de haven naar het achterland vervoerd. Het maakt deze regio de ideale plek voor een bedrijfshal Rotterdam noord of een opslagruimte kopen Rotterdam noord. U zit dicht op het vuur en in het centrum van de economische activiteiten. Hopman & Schreuder kan u adviseren over de voordelen van kantoorruimte Rotterdam noord of een bedrijfspand Rotterdam noord voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening en detailhandels. Rotterdam is ook een van de grootste winkelsteden van Nederland. Wij kunnen u tevens informeren over de interessante winkelplekken in Rotterdam noord.

Rotterdam noord biedt veel kansen voor bedrijfsvestiging

Rotterdam noord biedt veel ruimte en daarmee kansen voor ondernemers. Neem bedrijventerrein Noordwest, ook bekend onder de naam Euro Tradepark. Hier is veel internationaal gerichte bedrijvigheid te vinden in sectoren als handel, distributie, opslag, productie en assemblage. De ondernemingen die hebben gekozen voor een bedrijfspand kopen Rotterdam noord, profiteren van de gunstige ligging langs de rijkswegen A20 en A13. Dat geldt ook voor bedrijventerreinen als Spaanse Polder, Kleipolder, 's-Gravelandsepolder en Zestienhoven, in de schaduw van de Rotterdamse luchthaven. Hopman & Schreuder wijst u graag op de verschillende opties voor een bedrijfshal of opslagruimte Rotterdam noord. Als bedrijf wilt u natuurlijk goed bereikbaar zijn. Dat is in Rotterdam noord gegarandeerd. Hier komen drie rijkswegen (A13, A16 en A20) en een provinciale weg (N209) samen. Rotterdam noord heeft ook goede openbaar vervoer voorzieningen, met een NS-station, een metrohalte (Blijdorp) aan de RandstadRail Den Haag-Rotterdam en een regelmatige bus- en tramdienst.

In Rotterdam noord kunt u uw groeiambities waarmaken. Hopman & Schreuder zet u op de juiste koers met een bedrijfsruimte op maat. Overtuig u van de mogelijkheden en voordelen van een bedrijfsvestiging in het economische centrum van Nederland. Vraag meer informatie aan via onze website of bel of mail ons gewoon even. U zult verrast zijn over de kansen die Rotterdam noord biedt.