Bedrijfsruimte Kopen Waddinxveen

Waddinxveen is als woon- en werklocatie bijzonder in trek, aangezien de blik altijd vooruit gericht is. Nieuwe bedrijven vestigen zich graag in deze Zuid-Hollandse stad. Enerzijds vanwege het gunstige ondernemersklimaat, anderzijds vanwege de centrale ligging in de Randstad en het Groene Hart. Heeft u plannen voor een bedrijfsruimte kopen Waddinxveen? Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is al een kwarteeuw geworteld in de regionale bedrijfsvastgoedmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed en kunnen u daardoor een maatadvies geven over de voor uw onderneming beste bedrijfsruimte Waddinxveen of kantoorruimte Waddinxveen.

Waddinxveen heeft een grote aantrekkingskracht op bedrijven

Waddinxveen heeft alles wat ondernemers wensen. Veel en een grote variëteit aan bedrijfspanden en bedrijfslocaties, de Randstad is om de hoek. Binnen korte tijd bent u in Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Amsterdam, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het aloude veendorp heeft directe aansluitingen op de rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht), A20 (Rotterdam-Gouda), twee stations aan de RijnGouwelijn en een uitgebreid buslijnennet. Het zorgt ervoor dat uw logistiek en transport bij een bedrijfshal kopen Waddinxveen of opslagruimte kopen Waddinxveen gestroomlijnd is. Waddinxveen speelt met zijn winkel- en kantoorlocaties in op de wensen en behoeften van de bedrijven en de consumenten. Het is reden waarom ondernemers regelmatig geïnteresseerd zijn in kantoorruimte kopen Waddinxveen of een bedrijfspand kopen Waddinxveen.

Ruimte voor elk soort bedrijf op een van de vier bedrijventerreinen

Waddinxveen beschikt over vier bedrijventerreinen: Coenecoop, Distripark Doelwijk, Noord-Zuid en Gouwe Park. Hopman & Schreuder kan u nauwgezet informeren over de mogelijkheden voor bedrijven op de verschillende bedrijvenparken. Coenecoop, één van de grootste bedrijventerreinen in de regio, onderscheidt zich door de goede infrastructuur en uitstekende bereikbaarheid. Het ligt vlakbij de A12 en A20 en heeft voor bedrijven aantrekkelijke voorzieningen op het gebied van veiligheid, beveiliging, toegankelijkheid, bewegwijzering, groen en onderhoud. Zoekt u een bedrijfshal Waddinxveen of opslagruimte Waddinxveen? Op Distripark Doelwijk zijn vele grote, landelijk actieve transport- en logistiekbedrijven gevestigd. Dit bedrijventerrein ligt ook langs de A12 en in de buurt van de A20 richting Rotterdam. U kunt ook kiezen voor een bedrijfspand Waddinxveen op bedrijventerrein Gouwe Park (in de oksel van de rijkswegen A12 en A20) of Noord-Zuid, een park met een grote diversiteit aan bedrijven.

Overweegt u een bedrijfsruimte kopen Waddinxveen? Neem dan contact op met Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting. Het is de kortste en voordeligste weg naar een bedrijfspand of kantoorruimte in het kloppende hart van de Randstad. Vul het formulier op onze website in, of mail of bel ons gewoon even. Onze specialisten staan voor u klaar.