Bedrijfsruimte Kopen Zoetermeer

Groeit uw bedrijf uit zijn jasje en/of zoekt u een nieuwe en betere locatie voor uw onderneming? Laat u dan bijstaan door Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting, al een kwarteeuw dé specialist op het gebied van bedrijfsvastgoed in de regio Zuid-Holland. Wij geven advies op maat bij een bedrijfspand kopen Zoetermeer of een kantoorruimte kopen Zoetermeer. Kijk naar het ruime en veelzijdige aanbod op onze website en vraag via het contactformulier vrijblijvend nadere informatie op over het kopen van een bedrijfspand Zoetermeer.

Bedrijfsruimte kopen Zoetermeer een schot in de roos

Zoetermeer ligt centraal tussen Amsterdam (circa 45 km), Den Haag (12 km) en Rotterdam (20 km). De twee belangrijke vliegvelden Schiphol en Rotterdam The Hague Airport liggen daarmee ook op korte rijafstand. Zoetermeer is in alle opzichten goed bereikbaar, wat het aantrekkelijk maakt om bedrijfsruimte Zoetermeer te kopen. De stad wil dé vestigingsplaats zijn voor nieuwe ondernemingen. Overweegt u bedrijfsruimte kopen Zoetermeer? De bedrijvenparken Lansinghage en Prisma hebben bedrijfsruimte en kavels in de verkoop. Kantoorruimte Zoetermeer is veelgevraagd op het goed bereikbare kantorenpark Rokkeveen, ten zuiden van rijksweg A12. Hopman & Schreuder heeft op diverse locaties een bedrijfshal Zoetermeer of opslagruimte Zoetermeer voor startende ondernemers. In het aanbod neemt ook winkelruimte in het moderne stadscentrum een prominente plaats in.

Bedrijfspand kopen Zoetermeer in het centrum van de economie

Zoetermeer geldt als een jonge en snelgroeiende stad. Het is in de regio hét centrum van economische en maatschappelijke activiteiten. Wat het voor bedrijven interessant maakt te besluiten tot een bedrijfshal kopen Zoetermeer of opslagruimte kopen Zoetermeer. Op Businesspark Oosterheem, gelegen vlakbij een halte van de RandstadRail tussen Den Haag en Rotterdam, is ruimte voor kleinschalige bedrijven. Voor grote en kleine bedrijven is Bedrijvenpark Oosterhage een uitstekende zichtlocatie. Of misschien past uw bedrijf beter op bedrijvenpark Bleizo, direct aan de A12 gelegen. Een prima plek voor kantoorruimte Zoetermeer of bedrijfsruimte Zoetermeer kopen. Maar Hopman & Schreuder heeft ook mooie objecten op specifieke kantoorlocaties als Kop Bredewater, direct naast de A12 en op een steenworp afstand van NS-station Zoetermeer en de RandstadRail.

Hopman & Schreuder Bedrijfsmakelaars denkt met u mee bij het zoeken naar een geschikt bedrijfspand in Zoetermeer. Deze centraal tussen de vier grote steden gelegen groeistad biedt ruimte voor ondernemers. Zoetermeer blijft in ontwikkeling, uw bedrijf natuurlijk ook. Hopman & Schreuder is uw deskundige partner bij de aankoop van een bedrijfsruimte in Zoetermeer die op uw wensen en bedrijfsambities is afgestemd. Neem contact met ons op via onze website en wij helpen u vooruit.