Nederlandse Vereniging van Makelaars

De makelaars en taxateurs van Hopman & Schreuder Taxaties en Consultancy B.V. komen graag beslagen ten ijs, op basis van een professionele uitstraling. Het is reden waarom zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (en vastgoeddeskundigen). De NVM geldt als de grootste brancheorganisatie op het gebied van onroerend goed. Met de keuze voor een van de NVM makelaars Rotterdam, bent u verzekerd van een deskundige, betrouwbare en waardevolle taxatie en aan- of verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed.

Continue educatie en integer en deskundig handelen

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting wil niet zomaar een makelaar-taxateur zijn, maar één met meerwaarde voor de opdrachtgever. Ons kantoor is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (en vastgoeddeskundigen), vakgroep NVM Business. Dit betekent dat wij hoge eisen stellen aan de vakbekwaamheid van onze mensen. Onze makelaars-taxateurs houden zich aan de erecode van de branchevereniging en zijn regelmatig bezig met cursussen en trainingen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van wet- en regelgeving van commercieel vastgoed. Met het lidmaatschap van de business-vakgroep geeft Hopman & Schreuder ook aan, dat integriteit een kernwaarde is. Onze taxateurs werken volgens vastgestelde gedragscodes en er is toezicht op naleving hiervan.

Hopman & Schreuder behartigt alleen uw belangen

Als bedrijfsmakelaar behartigen wij alleen uw belangen. Wij treden op als uw NVM aankoopmakelaar of verkoopmakelaar en zorgen voor transparante taxaties. Daarbij hebben wij toegang tot de database van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit heeft als voordeel dat wij voor onze opdrachtgevers (het bedrijfsleven, gemeenten, banken, beleggers en pensioenfondsen) exact kunnen aangeven wat bij een bepaald kantoor, bedrijfspand of winkel de verdeling in huur- en kooptransacties is. Ook kunnen wij antwoord geven op de vraag wat het verschil tussen de verkooprijs en vraagprijs van het bedrijfsobject is in de Zuid-Hollandse regio. En dat afgezet tegen het landelijke gemiddelde.

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting bemiddelt in de aan- en verhuur en aan- en verkoop van commercieel onroerend goed. Wij volgen alle actuele ontwikkelingen en trends, doen aan continue educatie, bieden waardevolle taxaties en maatoplossingen voor al uw vastgoedvraagstukken. Het maakt uw investering in zakelijk vastgoed een stuk duidelijker en gemakkelijker.