VastgoedCert

Sinds in 2001 de wettelijke beëdiging is afgeschaft, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Hopman & Schreuder wil graag duidelijk maken dat alle makelaars en taxateurs in de organisatie aan streng geformuleerde kwaliteitseisen voldoen. Zo staan zij allen ingeschreven in het register VastgoedCert, een platform dat gecertificeerde makelaars-taxateurs vastlegt op basis van bewezen vakbekwaamheid. Dit biedt u de garantie dat u bij de waardebepaling van uw bedrijfsmatig onroerend goed een expert van Hopman & Schreuder inschakelt met jarenlange ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in de Zuid-Hollandse regio.

Rekenen op deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid

Bij Stichting VastgoedCert zijn meer dan 6.500 erkende makelaars en taxateurs geregistreerd. Dekra Certification, voorheen KEMA Quality, geeft de certificeringen af. Hopman & Schreuder ziet de Vastgoed Cert-registratie als een belangrijke aanduiding dat de klant - het bedrijfsleven, banken, beleggingsinstellingen, pensioenfondsen en gemeenten - op deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid kan rekenen. U bent ervan verzekerd dat de kennis en vaardigheden van onze taxateurs altijd actueel en van een hoog niveau zijn. Elke vijf jaar is er namelijk een verplichte hercertificering. Met een vastgoedmarkt die continu in beweging is, is dit een voorname pre.

Een kwaliteitskeurmerk voor taxaties van bedrijfsmatig vastgoed

De Stichting VastgoedCert is in 2004 voortgekomen uit verschillende registers die de vakbekwaamheid van de taxateurs duiden: de Stichting Certificatie en Registratie Makelaar-Taxateurs o.z. (CRMT), de Stichting Register Taxateurs (SRT), het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Stichting WOZ. Vastgoed Cert is een onafhankelijk en branche breed platform, dat een kwaliteitskeurmerk van de aangesloten taxateurs afgeeft. De gecertificeerde taxateurs van Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, huurwaarde- en WOZ-waardering mogen de titel Register-Taxateur VastgoedCert (RT) dragen.

Wilt u bij de taxaties van uw bedrijfsmatig vastgoed bijgestaan worden door een erkende en gecertificeerde expert? Schakel dan een van de specialisten van Hopman & Schreuder in. Dan weet u zeker dat u een professionele en waardevolle taxatie van uw commerciële onroerend goed krijgt.