Bedrijfsruimte Waddinxveen

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Waddinxveen

Vindt alle bedrijfsruimte te huur en te koop in Waddinxveen. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfsruimte die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfspanden in Waddinxveen vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Waddinxveen. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Waddinxveen en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Waddinxveen

Waddinxveen biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Waddinxveen is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Waddinxveen zijn:

 1. Ligging: Waddinxveen ligt in het westen van Nederland, tussen Gouda en Zoetermeer. Het is goed bereikbaar via de snelwegen A12 en A20.
 2. Geschiedenis: De geschiedenis van Waddinxveen gaat terug tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een veenontginningsgebied.
 3. Gemeente: Waddinxveen is zowel de naam van de stad als de gemeente waarin het zich bevindt. De gemeente heeft verschillende wijken en buurten.
 4. Economie: Waddinxveen heeft een mix van industriële en commerciële activiteiten. Er zijn bedrijventerreinen waar verschillende ondernemingen gevestigd zijn.
 5. Waterwegen: De stad wordt doorkruist door verschillende waterwegen, waaronder de Gouwe en het Gouwekanaal. Deze waterwegen hebben historisch gezien een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de regio.
 6. Groene Ruimte: Waddinxveen heeft ook groene gebieden en parken die bewoners en bezoekers de mogelijkheid bieden om te genieten van de natuur.
 7. Cultuur en Voorzieningen: De stad biedt diverse culturele voorzieningen, waaronder scholen, sportfaciliteiten en winkelcentra. Ook zijn er verschillende evenementen en activiteiten die de lokale gemeenschap verbinden.
 8. Bereikbaarheid: Waddinxveen is goed bereikbaar per auto en heeft ook een treinstation, wat bijdraagt aan de bereikbaarheid van de stad.
 9. Woonomgeving: Het is een woonplaats voor mensen die de rust van een stad met een landelijk karakter waarderen, terwijl ze toch de nabijheid van stedelijke voorzieningen willen hebben.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Waddinxveen ongeveer 28.000 inwoners. Het is belangrijk op te merken dat bevolkingsaantallen in de loop der tijd kunnen veranderen als gevolg van migratie, geboorten, overlijdens en andere demografische factoren

Bedrijfsruimte Waddinxveen

Waddinxveen heeft diverse bedrijventerreinen die een breed scala aan bedrijven en industrieën herbergen. We noemen de belangrijkste bedrijventerreinen in Waddinxveen:

 1. Bedrijventerrein Coenecoop: Gelegen aan de noordkant van Waddinxveen. Dit bedrijventerrein herbergt een verscheidenheid aan bedrijven, variërend van industriële bedrijven tot handelsbedrijven.
 2. Bedrijventerrein Gouwe Park: Gelegen aan de westkant van Waddinxveen. Dit terrein biedt ruimte aan diverse bedrijven en heeft een strategische ligging nabij de snelweg A12.
 3. Bedrijventerrein Zuidelijke Rondweg: Dit bedrijventerrein ligt ten zuidwesten van het centrum van Waddinxveen. Het biedt ruimte aan zowel lokale bedrijven als grotere ondernemingen.
 4. Bedrijventerrein Houthof: Dit terrein bevindt zich in het zuiden van Waddinxveen. Het is een bedrijventerrein waar verschillende bedrijven actief zijn.
 5. Bedrijfsverzamelgebouwen: Naast de genoemde bedrijventerreinen zijn er mogelijk ook bedrijfsverzamelgebouwen waarin meerdere bedrijven gevestigd zijn.

Bedrijventerreinen in Waddinxveen

Kortom Waddinxveen biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties, met mogelijkheden voor nieuwbouw. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.