Praktijkruimte Alphen aan den Rijn 

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Alphen aan den Rijn

Vind alle praktijkruimte te huur en te koop in Alphen aan den Rijn. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfspanden in Alphen aan den Rijn vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn. Op onze web-site hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Zoetermeer en omgeving.

Praktijkruimte Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn biedt verschillende praktijkruimtelocaties verspreid over de stad. Hierbij enkele gebieden waar je praktijkruimte kunt vinden in Alphen aan den Rijn:

 1. Bedrijventerrein Rijnhaven: Een bedrijventerrein in het zuidoostelijke deel van Alphen aan den Rijn met diverse bedrijven, waaronder kantoren.
 2. Bedrijventerrein Molenwetering: Een bedrijventerrein met een mix van industriële en kantoorfaciliteiten.
 3. Bedrijventerrein Hoorn-West: Gelegen aan de westkant van Alphen aan den Rijn en biedt ruimte aan verschillende bedrijven, waaronder kantoren.
 4. Kantorenpark N11: Langs de N11, in het westen van Alphen aan den Rijn, zijn er kantoorfaciliteiten gevestigd.
 5. Stadshart Alphen aan den Rijn: Het centrum van Alphen aan den Rijn herbergt niet alleen winkels en horecagelegenheden, maar ook enkele kantoren.
 6. Kantorengebied Baronie: Een kantorengebied dat onderdeel is van het bedrijventerrein Rijnhaven.

Bedrijfsruimte Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft diverse bedrijventerreinen die een breed scala aan bedrijven en industrieën herbergen. We noemen de belangrijkste bedrijventerreinen in Alphen aan den Rijn:

 1. Rijnhaven: Een groot bedrijventerrein dat zich uitstrekt langs de Oude Rijn in het zuidoostelijke deel van de stad. Hier bevinden zich diverse bedrijven en industrieën.
 2. Molenwetering: Gelegen in het noordwesten van Alphen aan den Rijn, is Molenwetering een bedrijventerrein met een mix van kantoren en industriële faciliteiten.
 3. Baronie: De Baronie is een bedrijventerrein dat deel uitmaakt van het grotere Rijnhaven-gebied. Het herbergt verschillende bedrijven, waaronder groothandels en distributiebedrijven.
 4. Heijmanswetering: Dit bedrijventerrein ligt aan de westkant van Alphen aan den Rijn en is een locatie voor diverse bedrijfsactiviteiten.
 5. Hoorn: Bedrijventerrein Hoorn-West ligt in het westelijke deel van Alphen aan den Rijn. Het biedt ruimte aan diverse bedrijven, waaronder industriële en zakelijke activiteiten.

Bedrijventerreinen in Alphen aan den Rijn

Kortom Alphen aan den Rijn biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties, met mogelijkheden voor nieuwbouw. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.