Praktijkruimte Gouda

Praktijkruimte aangeboden in de regio Gouda

Vind alle praktijkruimte te huur en te koop in Gouda. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden praktijkruimte in Gouda vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Gouda. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Gouda en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Gouda

Gouda biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Gouda is een stad en gemeente in het oosten van de provincie Zuid-Holland, Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Gouda zijn:

 1. Kaasmarkt: Gouda staat wereldwijd bekend om zijn kaas, en de kaasmarkt in het stadscentrum is een belangrijke attractie. Hier wordt traditioneel kaas verhandeld en zijn er ook demonstraties van kaasdragers.
 2. Historisch Stadscentrum: Gouda heeft een goed bewaard gebleven historisch stadscentrum met prachtige grachten, historische gebouwen en sfeervolle pleinen. De architectuur weerspiegelt het rijke verleden van de stad.
 3. Sint-Janskerk: De Sint-Janskerk is een imposante kerk in Gouda en staat bekend om zijn gebrandschilderde ramen, waarvan sommige de oudste en grootste in Nederland zijn.
 4. Stadhuis: Het stadhuis van Gouda is een indrukwekkend gebouw op de Markt met een prachtige architectuur. Het is een van de oudste gotische stadhuizen in Nederland.
 5. Musea: Gouda herbergt verschillende musea, waaronder het Gouda Kaas- en Ambachtenmuseum en het Museum Gouda, waar kunst, geschiedenis en cultureel erfgoed worden tentoongesteld.
 6. Culturele Evenementen: De stad organiseert verschillende culturele evenementen en festivals gedurende het jaar, waaronder muziekfestivals, markten en lokale vieringen.
 7. Grachten: Net als veel Nederlandse steden heeft Gouda schilderachtige grachten die de stad doorkruisen. Deze grachten dragen bij aan de charme van het stadslandschap.
 8. Gezellige Atmosfeer: Gouda staat ook bekend om zijn gezellige sfeer, met tal van cafés, restaurants en winkels waar bezoekers en inwoners kunnen genieten van de lokale lekkernijen en cultuur.

De combinatie van kaas, geschiedenis, architectuur en cultuur maakt Gouda een unieke en aantrekkelijke bestemming.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Gouda ongeveer 75.000 inwoners.

dmakelaars die gespecialiseerd zijn in bedrijfsonroerend goed. Zij kunnen je helpen bij het vinden van een geschikte locatie op basis van jouw zakelijke behoeften en voorkeuren.

Praktijkruimte Gouda

In Gouda zijn de praktijkruimten op verschillende locaties verspreid over de stad. Hier zijn enkele gebieden en straten waar je kantoren kunt vinden:

 1. Stadscentrum: Het centrum van Gouda herbergt diverse kantoren, vooral rondom de historische markt en langs straten zoals Lange Tiendeweg en Kleiweg.
 2. Gouwe Park: Dit is een bedrijventerrein aan de noordkant van Gouda, langs de Goudse Poort en de A12 snelweg. Hier vind je diverse kantoren en bedrijven.
 3. Goudse Poort: Een bedrijventerrein aan de oostkant van de stad, nabij de A12. Het biedt ruimte aan kantoren, industriële bedrijven en dienstverleners.
 4. Kromme Gouwe: Dit gebied aan de zuidkant van Gouda heeft verschillende bedrijvenzones met kantoren en andere commerciële activiteiten.
 5. Westergouwe: Hoewel voornamelijk bekend als een woongebied, kan Westergouwe ook ruimte bieden voor zakelijke activiteiten, inclusief kantoren.
 6. Bloemendaal: In het westen van Gouda bevindt zich het winkelcentrum Bloemendaal, waar ook kantoren te vinden kunnen zijn.

Het is belangrijk om te weten dat de beschikbaarheid van kantoren kan variëren, en het is raadzaam om contact op te nemen met lokale vastgoedmakelaars, bedrijfsmakelaars, of de gemeente Gouda voor specifieke informatie over beschikbare kantoorruimte op het moment van je zoekopdracht. Online vastgoedplatforms kunnen ook nuttige informatie bieden over de beschikbaarheid van praktijkruimten in Gouda.

Bedrijventerreinen in Gouda

Kortom Gouda biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties, met mogelijkheden voor nieuwbouw. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.