Praktijkruimte Pijnacker – Nootdorp

Prakrijkruimte aangeboden in de regio Pijnacker- Nootdorp

Vind alle praktijkruimte te huur en te koop in Pijnacker- Nootdorp. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden praktijkruimte in Pijnacker- Nootdorp vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Pijnacker-Nootdorp. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Pijnacker-Nootdorp en omgeving.

Praktijkruimte Pijnacker-Nootdorp

Landelijk gelegen, maar met alle faciliteiten binnen handbereik. Dát is de kracht van Pijnacker-Nootdorp. De ideale ligging aan zowel de A12 als A13 is voor bedrijven van uiteenlopende branches doorslaggevend om te kiezen voor ondernemen en vestigen in Pijnacker-Nootdorp. Tel daarbij de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (Randstadrail) op en de fraai aangelegde fietspaden voor de forens en het plaatje is compleet.

Pijnacker-Nootdorp telt 6 bedrijvenparken verspreid over de kernen Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Toonaangevende ondernemingen opereren van hieruit niet alleen lokaal en regionaal, maar ook nationaal en zelfs wereldwijd. Daar is de gemeente Pijnacker-Nootdorp trots op. Ondernemers zijn betrokken en per bedrijvenpark verenigd. Door inzet van gezamenlijk parkmanagement worden zij optimaal ontzorgd. Alle bedrijvenparken zijn KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) gecertificeerd. Daarnaast beschikt Pijnacker-Nootdorp over een gemeente breed ondernemersfonds.

Duurzaamheid staat in Pijnacker-Nootdorp hoog in het vaandel, wat niet alleen blijkt uit de aanleg van nieuwe bedrijvenparken, maar ook uit de innoverende glastuinbouwbedrijven, koplopers op het gebied van aardwarmte. Bij de bouw van nieuwe panden is er bijzondere aandacht voor de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, maar ook bestaande panden en bedrijvenparken gaan mee in deze transitie. Alle bedrijvenparken zijn verenigd in een ondernemersvereniging en hebben parkmanagement.

Bedrijventerreinen in Pijnacker-Nootdorp

Bedrijven en kantoren leveren een belangrijke bijdrage aan de lokale economie en werkgelegenheid. In Pijnacker-Nootdorp zijn op dit moment de volgende vijf bedrijvenparken:

  1. De Boezem Oost en West (Pijnacker): Deze bedrijventerreinen zijn gelegen aan de oost- en westzijde van Pijnacker. Ze bieden ruimte aan verschillende soorten bedrijven, van industrieel tot zakelijk.
  2. De Boezem Noord (Pijnacker): Dit bedrijventerrein is gelegen aan de noordzijde van Pijnacker en huisvest diverse bedrijven.
  3. Herenhof (Pijnacker): Herenhof is een bedrijventerrein aan de noordwestkant van Pijnacker en biedt ruimte aan bedrijven in verschillende sectoren.
  4. Ambachtshof (Pijnacker): Ambachtshof is een bedrijventerrein met een gemengd karakter, waar zowel bedrijven als kantoren zijn gevestigd.
  5. Bedrijventerrein De Boezem (Nootdorp): Niet te verwarren met De Boezem in Pijnacker, dit bedrijventerrein in Nootdorp herbergt verschillende bedrijven.