Praktijkruimte Waddinxveen

Praktijkruimte aangeboden in de regio Waddinxveen

Vindt alle praktijkruimte te huur en te koop in Waddinxveen. Bekijk ons aanbod Winkelruimte Waddinxveen, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden praktijkruimte in Waddinxveen vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Waddinxveen. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Waddinxveen en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Waddinxveen

Waddinxveen biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Waddinxveen is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Waddinxveen zijn:

 1. Ligging: Waddinxveen ligt in het westen van Nederland, tussen Gouda en Zoetermeer. Het is goed bereikbaar via de snelwegen A12 en A20.
 2. Geschiedenis: De geschiedenis van Waddinxveen gaat terug tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een veenontginningsgebied.
 3. Gemeente: Waddinxveen is zowel de naam van de stad als de gemeente waarin het zich bevindt. De gemeente heeft verschillende wijken en buurten.
 4. Economie: Waddinxveen heeft een mix van industriƫle en commerciƫle activiteiten. Er zijn bedrijventerreinen waar verschillende ondernemingen gevestigd zijn.
 5. Waterwegen: De stad wordt doorkruist door verschillende waterwegen, waaronder de Gouwe en het Gouwekanaal. Deze waterwegen hebben historisch gezien een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de regio.
 6. Groene Ruimte: Waddinxveen heeft ook groene gebieden en parken die bewoners en bezoekers de mogelijkheid bieden om te genieten van de natuur.
 7. Cultuur en Voorzieningen: De stad biedt diverse culturele voorzieningen, waaronder scholen, sportfaciliteiten en winkelcentra. Ook zijn er verschillende evenementen en activiteiten die de lokale gemeenschap verbinden.
 8. Bereikbaarheid: Waddinxveen is goed bereikbaar per auto en heeft ook een treinstation, wat bijdraagt aan de bereikbaarheid van de stad.
 9. Woonomgeving: Het is een woonplaats voor mensen die de rust van een stad met een landelijk karakter waarderen, terwijl ze toch de nabijheid van stedelijke voorzieningen willen hebben.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Waddinxveen ongeveer 28.000 inwoners. Het is belangrijk op te merken dat bevolkingsaantallen in de loop der tijd kunnen veranderen als gevolg van migratie, geboorten, overlijdens en andere demografische factoren

Praktijkruimte Waddinxveen

Waddinxveen biedt verschillende kantoorruimtelocaties verspreid over de stad. Hierbij enkele gebieden waar je kantoorruimte kunt vinden in Waddinxveen:

 1. Bedrijventerreinen: Waddinxveen heeft verschillende bedrijventerreinen waar kantoren gevestigd kunnen zijn. Enkele voorbeelden zijn:
 2. Coenecoop
 3. Gouwe Park
 4. Houthof
 5. Zuidelijke Rondweg
 6. Winkelgebieden: In de buurt van winkelgebieden kunnen zich ook kantoren bevinden. Bijvoorbeeld in de omgeving van het centrum van Waddinxveen.

Zakencentra: Er zijn diversen verzamelgebouwen waar meerdere bedrijven kantoorruimte delen.

Bedrijventerreinen in Waddinxveen

Kortom Waddinxveen biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties, met mogelijkheden voor nieuwbouw. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.