RICS

Hopman & Schreuder is er trots op om een RICS-geregistreerde vastgoedadviseur en taxateur te zijn. Dit label van The Royal Institution of Chartered Surveyors staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Het biedt tevens de garantie dat onze beëdigde taxateurs continu werken aan behoud en verbetering van een hoogstaande en maatgerichte dienstverlening.

Garantie van de hoogste kwaliteits- en integriteitsstandaard

The Royal Institution of Chartered Surveyors is een onafhankelijke, internationale belangenorganisatie voor professionele makelaars en taxateurs die binnen de verschillende vakgebieden van het vastgoed actief zijn. De wereldwijd actieve organisatie telt meer dan 125.000 leden die alle volgens dezelfde normen en waarden werkzaam zijn. Onze taxateurs mogen de titel ?RICS registered valuer? of ?MRICS? dragen, een benaming die in november 2010 in Europa werd geïntroduceerd en garant staat voor de hoogste integriteits- en kwaliteitsstandaard qua bedrijfsvoering binnen de vastgoedbranche. Al onze beëdigde taxateurs hebben een vermelding in het openbare taxatieregister. Zij vallen onder het tuchtrecht van de beroepsorganisatie.

Alle taxateurs van Hopman & Schreuder werken volgens het Red Book

De RICS stelt als vastgoedautoriteit normen vast, levert adviezen en voert arbitragezaken. Met als doel het niveau van de erkende taxateurs te waarborgen en verhogen. Onze taxateurs hebben met succes een proeve van bekwaamheid afgelegd op het gebied van commercieel vastgoed, advisering bij aan- en verkoop van zakelijk onroerend goed, financieringen, projectontwikkelingen, balansbepalingen en huurwaarde en WOZ-waarderingen. Zij werken volgens de voorschriften in het Red Book van The Royal Institute of Chartered Surveyors. De taxateurs van Hopman & Schreuder leveren op basis van actuele én regionale marktkennis kredietwaardige taxaties van bedrijfsmatig vastgoed, met een nauwkeurig onderbouwde waarde.

Wilt u gebruikmaken van de diensten van een bedrijfstaxateur in de regio Zuid-Holland die is aangesloten bij de beroepsorganisatie Royal Institute of Chartered Surveyors? Bij Hopman & Schreuder bent u verzekerd van een RICS registered valuer die niet alleen vakkundig handelt maar ook de ethische principes van deze toonaangevende belangenorganisatie in de vastgoedwereld in zijn werkzaamheden toepast.