Winkelruimte Bleiswijk 

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Bleiswijk

Vind alle winkelruimte te huur en te koop in Bleiswijk. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden winkelruimte in Bleiswijk vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Bleiswijk. Op onze web-site hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Bleiswijk en omgeving.

Winkelruimte Bleiswijk

In Bleiswijk en Lansingerland zijn er verschillende winkellocaties verspreid over de verschillende kernen. Hier zijn enkele plaatsen waar je winkels kunt vinden:

  1. Winkelcentrum Berkel Centrum: In het centrum van Berkel en Rodenrijs vind je een verscheidenheid aan winkels, van boetieks tot supermarkten en speciaalzaken.
  2. Winkelcentrum Westpolder/Bolwerk: Dit winkelcentrum bevindt zich in Berkel en Rodenrijs en biedt diverse winkels en voorzieningen.
  3. Winkelcentrum Ackershof: Gelegen in Lansingerland, dat grenst aan Lansingerland, is Ackershof een winkelcentrum met een mix van winkels, eetgelegenheden en andere voorzieningen.
  4. Dorpsstraat Bleiswijk: De Dorpsstraat in Bleiswijk herbergt verschillende winkels en lokale bedrijven.

Om specifieke winkellocaties te vinden of te weten te komen welke winkels beschikbaar zijn, kun je de volgende stappen overwegen:

Bezoek de winkelcentra: Ga naar de winkelcentra in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en verken de beschikbare winkels ter plaatse.

Vastgoedmakelaars: Praat met een lokale vastgoedmakelaar of bedrijfsmakelaar als Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting. Wij kunnen je helpen bij het vinden van geschikte winkellocaties en je begeleiden bij het huur- of koopproces.

Gemeentelijk contact: Raadpleeg de gemeente Bleiswijk of de betreffende gemeente waarin je geïnteresseerd bent voor informatie over winkellocaties en eventuele plannen voor nieuwe ontwikkelingen