Winkelruimte Den Haag

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Den Haag

Vind alle winkelruimte te huur en te koop in Den Haag. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de winkelruimtes die u zoekt. De meest recent aangeboden winkelruimtes in Den Haag vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Den Haag. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Den Haag en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Den Haag

Den Haag biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland in Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Den Haag zijn:

 1. Regeringszetel: Den Haag is de politieke hoofdstad van Nederland. Het herbergt de regering, het parlement, de koninklijke familie en veel ambassades en internationale organisaties.
 2. Internationale stad van Vrede en Recht: Den Haag staat bekend als de “Internationale stad van Vrede en Recht” vanwege de aanwezigheid van verschillende internationale gerechtshoven, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof.
 3. Cultuur en Kunst: De stad heeft een rijke culturele scene met tal van musea, theaters en kunstgaleries. Het Mauritshuis herbergt beroemde kunstwerken, waaronder Vermeers “Meisje met de parel”.
 4. Stranden: Den Haag heeft ook populaire badplaatsen, waaronder Scheveningen en Kijkduin, met mooie stranden en diverse recreatiemogelijkheden.
 5. Internationale Gemeenschap: Door zijn rol als diplomatieke stad en als thuisbasis voor vele internationale organisaties, heeft Den Haag een diverse en internationale gemeenschap.
 6. Historische Gebouwen: De stad heeft een mix van moderne en historische architectuur. Het Binnenhof, een middeleeuws complex, is het politieke centrum van Nederland.
 7. Economie: Den Haag heeft een diverse economie, met sectoren als de overheid, zakelijke dienstverlening, technologie en toerisme die bijdragen aan de lokale economie.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Den Haag ongeveer 553.000 inwoners.

Winkelruimte Den Haag

Als je op zoek bent naar specifieke winkels in Den Haag, zijn er verschillende winkelgebieden en straten waar je een breed scala aan winkels kunt vinden. Hier zijn enkele van de belangrijkste winkelgebieden in Den Haag:

 1. De Passage: De Passage is een historisch winkelcentrum in het hart van Den Haag, vlakbij het Binnenhof. Het is de oudste overdekte winkelpassage van Nederland en herbergt diverse winkels, boetieks en eetgelegenheden.
 2. Spuistraat en Grote Marktstraat: De Spuistraat en de aangrenzende Grote Marktstraat vormen een belangrijk winkelgebied in het centrum van Den Haag. Hier vind je bekende winkelketens, modewinkels en warenhuizen.
 3. Noordeinde: Noordeinde is een chique straat in het centrum van Den Haag, bekend om zijn high-end boetieks, kunstgalerijen en antiekwinkels. Het is ook de straat waar de koninklijke paleizen van Den Haag zich bevinden.
 4. Haagsche Bluf: Dit is een charmant winkelgebied met een mix van boetieks, speciaalzaken en eetgelegenheden. Haagsche Bluf is een plek waar historische architectuur samengaat met eigentijdse winkels.
 5. Frederik Hendriklaan (De Fred): Deze straat, ook wel “De Fred” genoemd, bevindt zich in het Statenkwartier en staat bekend om zijn diverse winkels, boetieks, restaurants en caf├ęs.
 6. Theresiastraat: Gelegen in de wijk Bezuidenhout, biedt de Theresiastraat een gevarieerd aanbod van winkels, van mode tot lokale speciaalzaken.
 7. MegaStores Den Haag: Dit is een groot winkelcentrum met diverse winkels op het gebied van mode, wonen, elektronica en meer. Het bevindt zich aan de Van der Kunstraat.

Bedrijventerreinen in Den Haag

Kortom Den Haag biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.