Winkelruimte Gouda

Winkelpanden aangeboden in de regio Gouda

Vind alle winkelruimte te huur en te koop in Gouda. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden winkelpanden in Gouda vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Gouda. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Gouda en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Gouda

Gouda biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Gouda is een stad en gemeente in het oosten van de provincie Zuid-Holland, Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Gouda zijn:

 1. Kaasmarkt: Gouda staat wereldwijd bekend om zijn kaas, en de kaasmarkt in het stadscentrum is een belangrijke attractie. Hier wordt traditioneel kaas verhandeld en zijn er ook demonstraties van kaasdragers.
 2. Historisch Stadscentrum: Gouda heeft een goed bewaard gebleven historisch stadscentrum met prachtige grachten, historische gebouwen en sfeervolle pleinen. De architectuur weerspiegelt het rijke verleden van de stad.
 3. Sint-Janskerk: De Sint-Janskerk is een imposante kerk in Gouda en staat bekend om zijn gebrandschilderde ramen, waarvan sommige de oudste en grootste in Nederland zijn.
 4. Stadhuis: Het stadhuis van Gouda is een indrukwekkend gebouw op de Markt met een prachtige architectuur. Het is een van de oudste gotische stadhuizen in Nederland.
 5. Musea: Gouda herbergt verschillende musea, waaronder het Gouda Kaas- en Ambachtenmuseum en het Museum Gouda, waar kunst, geschiedenis en cultureel erfgoed worden tentoongesteld.
 6. Culturele Evenementen: De stad organiseert verschillende culturele evenementen en festivals gedurende het jaar, waaronder muziekfestivals, markten en lokale vieringen.
 7. Grachten: Net als veel Nederlandse steden heeft Gouda schilderachtige grachten die de stad doorkruisen. Deze grachten dragen bij aan de charme van het stadslandschap.
 8. Gezellige Atmosfeer: Gouda staat ook bekend om zijn gezellige sfeer, met tal van cafés, restaurants en winkels waar bezoekers en inwoners kunnen genieten van de lokale lekkernijen en cultuur.

De combinatie van kaas, geschiedenis, architectuur en cultuur maakt Gouda een unieke en aantrekkelijke bestemming.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Gouda ongeveer 75.000 inwoners.

Winkelruimte Gouda

Als je op zoek bent naar specifieke winkels in Gouda, zijn er verschillende winkelgebieden en straten waar je een breed scala aan winkels kunt vinden. Hier zijn enkele van de belangrijkste winkelgebieden in Gouda:

 1. Winkelcentrum Goverwelle: Dit is een winkelcentrum in het oosten van Gouda, met een divers aanbod aan winkels, waaronder supermarkten, kledingwinkels en andere detailhandelszaken.
 2. Winkelcentrum Bloemendaal: Gelegen in het westen van Gouda, is dit winkelcentrum een populaire bestemming met verschillende winkels, waaronder supermarkten, drogisterijen en lokale winkels.
 3. Winkelstraat Lange Tiendeweg: Deze straat is een belangrijke winkelstraat in het centrum van Gouda. Je vindt hier diverse boetiekjes, speciaalzaken, restaurants en cafés.
 4. Winkelstraat Kleiweg: Een andere prominente winkelstraat in het centrum van Gouda, met een mix van winkels variërend van kledingwinkels tot boekhandels en eetgelegenheden.
 5. Markt Gouda: Het marktplein in het stadscentrum van Gouda is niet alleen bekend vanwege de kaasmarkt, maar herbergt ook verschillende winkels, kraampjes en eetgelegenheden.
 6. Winkelstraat Nieuwe Marktpassage: Deze overdekte winkelpassage in het centrum biedt een verscheidenheid aan winkels, waaronder modewinkels en speciaalzaken