Winkelruimte Lansingerland

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Lansingerland

Vind alle winkelruimte te huur en te koop in Lansingerland. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden winkelruimte in Lansingerland vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Lansingerland. Op onze web-site hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Lansingerland en omgeving.

Lansingerland biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Lansingerland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Deze gemeente is ontstaan in 2007 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, en Bleiswijk. Lansingerland bevindt zich in het oostelijke deel van de Rotterdam-Den Haag metropoolregio.

Winkelruimte Lansingerland

In Lansingerland zijn er verschillende winkellocaties verspreid over de verschillende kernen. Hier zijn enkele plaatsen waar je winkels kunt vinden:

  1. Winkelcentrum Berkel Centrum: In het centrum van Berkel en Rodenrijs vind je een verscheidenheid aan winkels, van boetieks tot supermarkten en speciaalzaken.
  2. Winkelcentrum Westpolder/Bolwerk: Dit winkelcentrum bevindt zich in Berkel en Rodenrijs en biedt diverse winkels en voorzieningen.
  3. Winkelcentrum Ackershof: Gelegen in Lansingerland, dat grenst aan Lansingerland, is Ackershof een winkelcentrum met een mix van winkels, eetgelegenheden en andere voorzieningen.
  4. Dorpsstraat Bleiswijk: De Dorpsstraat in Bleiswijk herbergt verschillende winkels en lokale bedrijven.

Om specifieke winkellocaties te vinden of te weten te komen welke winkels beschikbaar zijn, kun je de volgende stappen overwegen:

Bezoek de winkelcentra: Ga naar de winkelcentra in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en verken de beschikbare winkels ter plaatse.

Vastgoedmakelaars: Praat met een lokale vastgoedmakelaar of bedrijfsmakelaar als Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting. Wij kunnen je helpen bij het vinden van geschikte winkellocaties en je begeleiden bij het huur- of koopproces.

Gemeentelijk contact: Raadpleeg de gemeente Bergschenhoek of de betreffende gemeente waarin je geïnteresseerd bent voor informatie over winkellocaties en eventuele plannen voor nieuwe ontwikkelingen