Winkelruimte Pijnacker – Nootdorp

Winkelpanden aangeboden in de regio Pijnacker- Nootdorp

Vind alle winkelpanden te huur en te koop in Pijnacker- Nootdorp. Bekijk ons aanbod Winkelruimte Pijnacker – Nootdorp, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de winkelpanden die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfspanden in Pijnacker- Nootdorp vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Pijnacker-Nootdorp. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Pijnacker-Nootdorp en omgeving.

Winkelruimte in Pijnacker-Nootdorp

  1. Winkelcentrum Ackershof (Pijnacker): Dit is het belangrijkste winkelcentrum in Pijnacker met een divers aanbod aan winkels, waaronder supermarkten, kledingwinkels, speciaalzaken en eetgelegenheden.
  2. Winkelcentrum Parade (Nootdorp): In Nootdorp bevindt zich Winkelcentrum Parade, met een scala aan winkels en voorzieningen, zoals supermarkten, boetieks en horecagelegenheden.
  3. Winkels in de dorpskernen: Naast de centrale winkelcentra hebben de dorpskernen van Pijnacker en Nootdorp ook lokale winkels en speciaalzaken. Deze zijn verspreid over de verschillende wijken.
  4. Bedrijventerreinen: In de gemeente zijn ook bedrijventerreinen te vinden waar winkels en bedrijven zijn gevestigd. Een voorbeeld is het bedrijventerrein Heron (Pijnacker).
  5. Dorpsstraat (Nootdorp): De Dorpsstraat in Nootdorp herbergt een aantal winkels en eetgelegenheden en staat bekend om zijn historische karakter.