Winkelruimte Waddinxveen

Winkelruimte aangeboden in de regio Waddinxveen

Vindt alle winkelruimte te huur en te koop in Waddinxveen. Bekijk ons aanbod Winkelruimte Waddinxveen, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfspanden in Waddinxveen vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Waddinxveen. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Waddinxveen en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Waddinxveen

Waddinxveen biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Waddinxveen is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Waddinxveen zijn:

 1. Ligging: Waddinxveen ligt in het westen van Nederland, tussen Gouda en Zoetermeer. Het is goed bereikbaar via de snelwegen A12 en A20.
 2. Geschiedenis: De geschiedenis van Waddinxveen gaat terug tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een veenontginningsgebied.
 3. Gemeente: Waddinxveen is zowel de naam van de stad als de gemeente waarin het zich bevindt. De gemeente heeft verschillende wijken en buurten.
 4. Economie: Waddinxveen heeft een mix van industriƫle en commerciƫle activiteiten. Er zijn bedrijventerreinen waar verschillende ondernemingen gevestigd zijn.
 5. Waterwegen: De stad wordt doorkruist door verschillende waterwegen, waaronder de Gouwe en het Gouwekanaal. Deze waterwegen hebben historisch gezien een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de regio.
 6. Groene Ruimte: Waddinxveen heeft ook groene gebieden en parken die bewoners en bezoekers de mogelijkheid bieden om te genieten van de natuur.
 7. Cultuur en Voorzieningen: De stad biedt diverse culturele voorzieningen, waaronder scholen, sportfaciliteiten en winkelcentra. Ook zijn er verschillende evenementen en activiteiten die de lokale gemeenschap verbinden.
 8. Bereikbaarheid: Waddinxveen is goed bereikbaar per auto en heeft ook een treinstation, wat bijdraagt aan de bereikbaarheid van de stad.
 9. Woonomgeving: Het is een woonplaats voor mensen die de rust van een stad met een landelijk karakter waarderen, terwijl ze toch de nabijheid van stedelijke voorzieningen willen hebben.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Waddinxveen ongeveer 28.000 inwoners. Het is belangrijk op te merken dat bevolkingsaantallen in de loop der tijd kunnen veranderen als gevolg van migratie, geboorten, overlijdens en andere demografische factoren

Winkelruimte Waddinxveen

Waddinxveen heeft verschillende winkelgebieden en winkelcentra verspreid over de stad. Navolgend noemen we enkele van de belangrijkste winkellocaties in Waddinxveen:

 1. Winkelcentrum Gouweplein: Adres: Gouweplein, Waddinxveen. Dit winkelcentrum in het hart van Waddinxveen biedt een verscheidenheid aan winkels, waaronder supermarkten, speciaalzaken en andere detailhandelszaken.
 2. Winkelcentrum Waddinxveen Zuid: Adres: Zuidplashof, Waddinxveen. In dit gebied vind je diverse winkels, waaronder supermarkten en lokale winkels.
 3. Winkelcentrum Oranjegalerij: Adres: Oranjegalerij, Waddinxveen. Dit winkelgebied herbergt diverse winkels en voorzieningen, waaronder boetieks, eetgelegenheden en meer.
 4. Winkelcentrum Zuidplas: Adres: Passage, Waddinxveen. Dit winkelcentrum heeft verschillende winkels en is een belangrijk onderdeel van de winkelvoorzieningen in Waddinxveen.
 5. Winkels rond de Coenecoop: In de omgeving van de Coenecoop bevinden zich ook diverse winkels en bedrijven. Dit gebied is een mix van bedrijvigheid en winkels.

Bedrijventerreinen in Waddinxveen

Kortom Waddinxveen biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties, met mogelijkheden voor nieuwbouw. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.