Amsterdamstraat 3, 2711 GX Zoetermeer

ZOETERMEER
Huurprijs: € 1.500,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Te huur tijdelijke winkelruimte

Stadshart te Zoetermeer, Amsterdamstraat 3 te Zoetermeer

ALGEMEEN

Winkelcentrum Stadshart is het grootste en belangrijkste winkelcentrum van Zoetermeer. Met ruim 250 winkels, zoals Primark, H&M, Douglas, Zeeman, Hema, Xenos, Intertoys, TK Maxx, Media Markt en Action ontvangt het centrum meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Naast de winkels zijn er diverse restaurants bioscopen en uitgaansgelegenheden gevestigd in het Stadshart, welke bijdragen aan de levendigheid van het winkelcentrum.

LOCATIE

Zoetermeer is een dynamische stad midden in de Randstad. De stad telt circa 125.800 inwoners en heeft een sterke groei doorgemaakt door diverse nieuwbouwontwikkelingen. Naar verwachting neemt het aantal inwoners van Zoetermeer tot 2030 nog toe met circa 20%. Met meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar is Stadshart Zoetermeer het grootste en belangrijkste winkelcentrum van de stad. Het winkelcentrum heeft een overwegend aanbod van niet-dagelijkse winkels, enkele supermarkten, horeca, kantoren en woningen. Het centrum heeft een unieke opzet met een compacte en verkeersvrije winkelstraat.

BRUISENDE BINNENSTAD

Naast de winkels en woningen zijn er diverse restaurants, bioscopen en uitgaansgelegenheden gevestigd in het centrum, welke bijdragen aan de levendigheid van de binnenstad. Ook het stadhuis en de bibliotheek van Zoetermeer bevinden zich in het gebied. De gemeente Zoetermeer is voornemens het Stadshart verder door te ontwikkelen naar een sfeervolle en bruisende binnenstad.

BESTEMMING

De bestemming van het object is "centrum-1".

Bestemmingsplan : Stadscentrum/Dorpsstraat

Planstatus : onherroepelijk (14 mei 2014)

Overheid : gemeente Zoetermeer

Enkelbestemming : centrum-1

Maatvoering : maximum bouwhoogte 5,5 m

INDELING + OPLEVERINGSNIVEAU

Adres : Amsterdamstraat 3, Zoetermeer
Unit : A
Metrage : 157 m²
Huursom per maand excl. BTW : € 1.500,-

Het Stadshart beschikt over een ruime parkeergelegenheid in diversen parkeergarages.

De winkelruimte wordt opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd, doch als casco verhuurd met uitsluitend de bestaande nutsaansluitingen tot in de meterkast en riolering/afvoeren tot het eerste punt waar dit het gehuurde binnenkomt.

Alle overige in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen - al dan niet door verhuurder op verzoek van huurder geplaatst - behoren niet tot het gehuurde en worden door de nieuwe huurder kosteloos gebruikt. Verhuurder staat niet in voor de kwaliteit en werking ervan. Huurder mag deze voorzieningen gedurende de huurtermijn uitsluitend na overleg met en de schriftelijke instemming van verhuurder verwijderen.

HUURCONDITIES

Huurtermijn : tijdelijke huurovereenkomst van maximaal 23 maanden met wederzijds opzegtermijn van 1 maand

Huuringangsdatum : per direct

Huurprijsindexatie : de huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100) van het CBS. Voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum

Huurprijsbetaling : per maand vooruit

Servicekosten : niet van toepassing. Huurder dient zelf contracten af te sluiten met nutsbedrijven aangaande de levering van gas, water en elektra

Bankgarantie of waarborgsom : gelijk aan 3 maanden huurverplichting incl. bijkomende kosten + BTW

Contract : tijdelijke huurovereenkomst gebaseerd op ROZ 2012 winkelruimte. Daarnaast is het huishoudelijk, afbouw en reclame reglement van toepassing.

Voorbehoud : formele goedkeuring van de directie van PingProperties B.V. en investeerders in PingProperties Daily Convenience Center IV C.V.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Energielabel : herontwikkeling, nog geen label aanwezig

Algemeen : de informatie betreffende de winkelruimte in het Stadshart te Zoetermeer is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan door Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven oppervlakten en afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
2000 m - 3000 m
Bushalte
< 500 m
Metrohalte
< 500 m

Winkelruimte

Oppervlakte
157 m²
Verkoopvloeropp.
157 m²
In units vanaf
157
Front breedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Amsterdamstraat 3, 2711 GX ZoetermeerAmsterdamstraat 3, 2711 GX ZoetermeerAmsterdamstraat 3, 2711 GX ZoetermeerAmsterdamstraat 3, 2711 GX ZoetermeerAmsterdamstraat 3, 2711 GX ZoetermeerAmsterdamstraat 3, 2711 GX ZoetermeerAmsterdamstraat 3, 2711 GX Zoetermeer

Plattegronden

Amsterdamstraat 3, 2711 GX ZoetermeerAmsterdamstraat 3, 2711 GX Zoetermeer

Kaart

Reageer op dit object

Heb je interesse in dit object? Vul onderstaand jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.