Verkoop en verhuur

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. treedt op namens diverse partijen, waaronder het bedrijfsleven, beleggers, ontwikkelaars, banken en gemeenten, en verzorgt de verkoop en verhuur van bedrijfsmatige objecten en complexen. We beginnen altijd met een realistische waardering van het onroerend goed, gevolgd door een gedetailleerd plan van aanpak. Binnen dit plan van aanpak is het bepalen van de doelgroep een van de belangrijkste onderdelen. Samen met u zullen we een strategie ontwikkelen om de doelgroep effectief te benaderen en zo snel mogelijk tot een succesvolle transactie te komen.

Sterke regionale speler met diverse vastgoedmogelijkheden

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. is een gevestigde regionale speler en opereert binnen een straal van ongeveer 20 km rondom Zoetermeer. Onze portefeuille omvat zowel kleinschalige objecten voor opslag en productie als grote logistieke distributiecentra. Daarnaast bieden we kantoorruimtes aan in verschillende metrages. In sommige gevallen kiezen we ervoor om complexen passief aan te bieden, waarbij vertrouwelijkheid van groot belang is. Graag bespreken we de mogelijkheden betreffende verkoop en verhuur van bedrijfsmatige objecten met u in detail.

Professionele onderhandelingen en advies

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. voert namens u de onderhandelingen en voorziet u van deskundig advies over de huurcontractcondities. Het object zal pas worden opgeleverd nadat de contracten zijn getekend en aan alle voorwaarden uit de huurovereenkomst is voldaan. We stellen zorgvuldig een opleveringsrapport op dat dient als referentiepunt voor de start van de huurperiode.

Vertrouw op Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. als uw betrouwbare partner in het verhuren en verkopen van bedrijfsmatig vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken.