Certificering

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Onze klanten kunnen erop rekenen dat zij geholpen worden door een erkende makelaar-taxateur met de juiste certificering. Ons onafhankelijke makelaarskantoor is aangesloten bij de Nederlandse Coƶperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., de grootste brancheorganisatie op het vlak van onroerend goed. Onze beƫdigde makelaars en taxateurs werken volgens vastgestelde gedragscodes en leveren kwalitatief hoogstaand maatwerk bij de waardering, aan/verhuur en aan/verkoop van bedrijfsmatig vastgoed.

Kwaliteit en integriteit geborgd via registervermeldingen

Alle gecertificeerde makelaars en taxateurs van Hopman & Schreuder staan ingeschreven bij VastgoedCert, een register dat de vakbekwaamheid van de ingeschrevenen aangeeft. Hierdoor weet de opdrachtgever dat zij zaken doet met een makelaar-taxateur die op elk moment over de vereiste kennis en vaardigheid beschikt. Er geldt namelijk elke vijf jaar een verplichte hercertificering.

Toonbaar vakmanschap op basis van de juiste certificering

De taxaties van Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting zijn transparant, onderbouwd en waarheidsgetrouw. U kunt ervan op aan dat de waardering van uw zakelijk onroerend goed overeenstemt met de actuele marktwaarde. Onze taxaties zijn volgens de norm van de International Valuation Standards en de recommandaties van het Platform Taxateurs en Accountants. Hopman & Schreuder heeft bovendien een vermelding in het internationale, onafhankelijke register van het Royal Institute op Chartered Surveyors. Ook hiermee stralen we meetbare integriteit, kwaliteit en betrouwbaarheid uit.

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is als kantoor aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties, onze makelaars en taxateurs beschikken over alle certificaten die hun professionele vakbekwaamheid en rechtschapenheid tonen. Zij zijn u graag van dienst op het brede terrein van bedrijfshuisvesting.