Diensten

Zoekt u deskundige assistentie bij de aan/verhuur of aan/verkoop van uw bedrijfsmatig onroerend goed? Heeft u behoefte aan een gecertificeerde en integere taxateur? Of wenst u een sparringpartner en consultant voor uw beleggingsobject of onderhandelingen over een nieuw huurcontract? In alle gevallen is Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting u professioneel van dienst. Ons toonaangevende en onafhankelijk makelaarskantoor is al 29 jaar een begrip en vertrouwd adres in de Zuid-Hollandse vastgoedwereld.

Brede dienstverlening op het vlak van bedrijfshuisvesting en taxaties

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is een gespecialiseerde bedrijfsmakelaar. Het kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en VastgoedCert, alle be√ędigde taxateurs staan ingeschreven in het Verenigd Register van Taxateurs en hebben een vermelding in het internationale register van het Royal Institute of Chartered Surveyors. Hiermee zijn onze opdrachtgevers – het bedrijfsleven, projectontwikkelaars, banken, gemeenten, beleggers en pensioenfondsen – verzekerd van een vakbekwame, betrouwbare en integere dienstverlening met onafhankelijk advies op het gebied van bedrijfshuisvesting en taxaties.

Een compleet dienstenpakket in commercieel onroerend goed

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket aan diensten in bedrijfsmatig vastgoed (zowel bestaande bouw als nieuwbouw) voor diverse opdrachtgevers. Daarbij kunnen wij verschillende rollen vervullen. Die van taxateur, aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, consultant, procesmanager, sparringpartner, verbindende schakel of klankbord. Ongeacht de rol die wij als erkend bedrijfsmakelaar bekleden, altijd staat uw zakelijke belang centraal en is onze dienstverlening op maat gesneden.

Zowel voor consultancy bij bedrijfshuisvesting als voor marktconforme taxaties, bent u bij Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting aan het juiste adres. Onze deskundige makelaars en taxateurs zijn diep geworteld in de regio en staan de klanten bij in het brede spectrum van het commercieel onroerend goed. Daarbij reiken wij voor elk vastgoedvraagstuk een maatoplossing aan.