Taxatie bedrijfspanden

Zoekt u een gespecialiseerde en betrouwbare makelaar-taxateur voor een bedrijfstaxatie in de provincie Zuid-Holland? Kies dan voor Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy B.V. Onze erkende taxateurs hebben kennis van de landelijke en regionale vastgoedmarkt en jarenlange ervaring in de taxatie van bedrijfspanden. Zij staan ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en zijn lid van de Royale Institute of Chartered Surveyors (RICS). U kunt er dus van op aan dat onze taxaties aan de hoogste standaarden voldoen en op maat zijn gesneden.

Een taxatie van bedrijfspanden is in vele situaties van eminent belang

Een taxatie bedrijfspand kan in verschillende situaties van groot belang zijn. Denk aan het verkrijgen van een financiering voor uw bedrijfsmatig onroerend goed bij de bank, de aan-of verkoop van een bedrijf, de bepaling van de huurwaarde of WOZ-waarde, de waarde vaststelling ten behoeve van de jaarrekening, een boedelscheiding en de waardebepaling van een bouwproject. Hopman & Schreuder is sinds 1989 dagelijks betrokken bij transacties in de driehoek Rotterdam, Gouda en Zoetermeer en kan daardoor een betrouwbare en reƫle waardering geven van al het bedrijfsmatig onroerend goed in deze regio.

Kies voor kwaliteit en zekerheid bij de taxatie van zakelijk vastgoed

Met een taxateur onroerend goed van Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy B.V., kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wij zijn lid van de Nederlandse Coƶperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., onze taxaties in bedrijfsvastgoed zijn volgens de richtlijnen van het NRVT en de International Valuation Standards. Of het nu om een relatief eenvoudige of complexe taxatie van een bedrijfspand gaat, u wordt bijgestaan door een gecertificeerd taxateur die staat ingeschreven in het NRVT. De makelaar-taxateur verzorgt een compleet en waarheidsgetrouw taxatierapport, dat helemaal is toegespitst op het doel van de taxatie.

Wilt u meer informatie over de taxatie van bedrijfspanden door Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om u van advies te voorzien en u te helpen aan een goede waardebepaling van uw bedrijfsmatig vastgoed. Een taxatie waar u mee vooruit kunt.