Aankopen of Aanhuren

Als toegewijde makelaar in bedrijfshuisvesting, staat Hopman en Schreuder klaar om u te begeleiden bij het aankopen of aanhuren van vastgoed voor uw bedrijf. Onze rol is die van strategisch adviseur, waarbij wij als partner van het bedrijfsleven optreden.

Een betrouwbare partner met actuele marktinformatie

Ons bedrijf is voortdurend actief in de markt en we blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dankzij deze constante stroom van informatie kunnen wij u optimaal ondersteunen bij het vinden van geschikte bedrijfshuisvesting. Bij de oriƫntatie naar een passende locatie voor uw onderneming kunt u op ons rekenen.

Op maat gemaakte zoektocht naar uw ideale pand

Binnen het begeleidingstraject zullen wij nauwkeurig zoeken naar een gebouw dat voldoet aan de wensen en behoeften van uw onderneming. Samen met u stellen we een “Programma van Eisen” op, waarbij we ook rekening houden met de mogelijkheden en flexibiliteit van het pand. Op deze manier kunnen we mogelijk kosten besparen en toekomstige groei faciliteren. We zullen de mogelijkheden in kaart brengen aan de hand van het samengestelde programma.

Gedetailleerde presentatie van geselecteerde objecten

De geselecteerde objecten zullen we samen met u bezichtigen, waarbij we de voor- en nadelen helder in kaart brengen. Vervolgens zullen we namens u de onderhandelingen voeren, waarbij we zowel de financiƫle als contractuele condities grondig beoordelen.

Professionele opleveringscontrole

Bij de huuringangsdatum zorgen wij voor de oplevering van het pand. We controleren zorgvuldig of alle gemaakte afspraken correct zijn nagekomen. Onze bevindingen worden vastgelegd in een gedetailleerd opleveringsrapport.

Vertrouw op Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. voor een professionele begeleiding bij het aankopen of aanhuren van de ideale bedrijfshuisvesting. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.