Consultancy

Heeft u een bedrijfsmatig huisvestingsvraagstuk en behoefte aan professionele en onafhankelijke consultancy? Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is in de provincie Zuid-Holland hét adres voor advies en begeleiding van zakelijke taxaties en transacties in commercieel onroerend goed. Onze beëdigde en gecertificeerde makelaars en taxateurs hebben kennis van de markt en de regio en bieden een oplossing op maat voor elk vastgoedvraagstuk.

Professionele en onafhankelijke consultancy bij elk vastgoedvraagstuk

De onafhankelijke dienstverlening van Hopman & Schreuder beslaat het hele terrein van de bedrijfshuisvesting. Van waardevolle en waarheidsgetrouwe taxaties tot aan/verhuur en aan/verkoop van bedrijfsmatig vastgoed. Onze onroerend goed consultants zijn u ook van dienst bij een bedrijfsuitbreiding, nevenvestiging, bedrijfsverhuizing, bedrijfskrimp met deelverhuur en outsourcing en herontwikkelingslocaties voor projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, provincies, beleggers, banken en pensioenfondsen. De specialisten van Hopman & Schreuder beschikken niet alleen over landelijke en lokale marktkennis, maar ook op bouwkundig, juridisch en fiscaal gebied zijn zij voor u een deskundige gespreks- en sparringpartner.

Advies bij beleggingsobjecten en huurcontract onderhandelingen

Hopman & Schreuder levert consultancydiensten bij voornamelijk kleinschalige tot middelgrote vastgoedbeleggingen als winkels, bedrijfshallen en kantoren. Van onze vastgoed consultancy bij (her)onderhandelingen van uw huurcontract, trekt u als huurder veel profijt. De huurder heeft op de huidige markt een krachtige onderhandelingspositie. Onze bedrijfsmakelaars kunnen voor u de beste deal sluiten tegen de meest flexibele en gunstige voorwaarden. Voor verhuurders voeren wij ook de onderhandelingen, waarbij we advies geven over de condities van het huurcontract en het bedrijfsobject opleveren als alle contracten zijn getekend en voldaan is aan alle huurvoorwaarden.

Bent u op zoek naar professionele assistentie voor uw zakelijk onroerend goed? Hopman & Schreuder is al 30 jaar actief op de Zuid-Hollandse vastgoedmarkt en uw strategisch adviseur van al uw bedrijfsmatig onroerend goed.