Bedrijfshuisvesting

Bent u op zoek naar goede en betaalbare kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfshuisvesting? Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in de aanhuur en verhuur en aankoop en verkoop van commercieel vastgoed in de ruit Rotterdam, Gouda, Alphen aan den Rijn en Den Haag, met Zoetermeer als middelpunt. Maar naast de grote steden ligt onze expertise ook in de gemeenten Lansingerland, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Waddinxveen, Nootdorp en Pijnacker. Onze gecertificeerde makelaar-taxateurs adviseren en begeleiden al 34 jaar vele bedrijven, gemeenten, projectontwikkelaars, banken, beleggers en pensioenfondsen op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed.

Bedrijfshuisvesting kopen of huren in het hart van de Randstad

Hopman & Schreuder is als onafhankelijk makelaarskantoor actief in het kloppend hart van de Randstad en het logistieke centrum van Nederland. Met bedrijfshuisvesting in Zuid-Holland kiest u voor een vestigingsplek dicht bij de wereldhaven van Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport. Een locatie met multimodale ontsluiting en voorzieningen. Een goede bereikbaarheid is gegarandeerd, met een sluitend bus- en treinnetwerk, de RandstadRail tussen Rotterdam en Den Haag en de kruisende rijkswegen A4, A12, A13 en A20. Hopman & Schreuder is niet alleen uw deskundige partner voor bedrijfshuisvesting kopen of huren in Rotterdam, maar ook voor bedrijfshuisvesting huren of kopen in Waddinxveen, Bleiswijk, Den Haag, Nootdorp, Pijnacker, Alphen aan den Rijn, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Zoetermeer.

Bedrijfshuisvesting Rotterdam waar de economische motor draait

Waar kunt u beter met uw onderneming zitten als in de regio waar de belangrijkste economische activiteiten plaatsvinden? Hopman & Schreuder heeft als regionale speler in Zuid-Holland een brede en veelzijdige portefeuille aan bedrijfsmatig onroerend goed. Van kleinschalige panden voor opslag en productie tot grote logistieke distributiecentra, van winkelruimte op A-locaties in het stadshart tot moderne kantoorruimte op aantrekkelijke zichtlocaties. Door onze kennis van de lokale markt en onze betrouwbare en transparante taxaties, betaalt u nooit te veel en weet u zeker dat u een eerlijke prijs voor uw commercieel vastgoed krijgt. Hopman en Schreuder is een allround makelaarskantoor. Wij zijn uw adviseur en sparringpartner bij bedrijfsuitbreiding, verhuizing, nevenvestiging, inkrimping en deelverhuur, outsourcing, herontwikkeling en beleggingen.

Bedrijfshuisvesting huren of kopen in Zuid-Holland, is een investering die zich snel terugverdiend. Kampt u momenteel met een huisvestingsvraagstuk? Neem vrijblijvend contact op met de vastgoedspecialisten van Hopman & Schreuder Bedrijfsvastgoed. Wij bieden een oplossing op maat, waar u jaren mee vooruit kunt en waarmee u uw groeiambities kunt waarmaken.