Heronderhandeling huurovereenkomst

Loopt het huurcontract van uw winkelruimte, bedrijfspand of kantoorgebouw binnenkort af? Met de huidige leegstand op de commerciële vastgoedmarkt, is uw onderhandelingspositie voor het verlengen van uw huurcontract sterk verbeterd. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is in de provincie Zuid-Holland uw deskundige en onafhankelijke partner op het gebied van heronderhandelen huurcontract en vernieuwen huurcontract. Onze professionele en gecertificeerde makelaar-taxateurs sluiten voor u de beste en meest voordelige deal tegen gunstige huurvoorwaarden.

Veel geld besparen bij hernieuwen huurcontract

U kunt veel geld besparen bij een heronderhandeling huurcontract. Zorg dat u er tijdig bij bent, want regeren is vooruitzien. Daar de meeste huurcontracten van bedrijfsmatig vastgoed een opzegtermijn van 12 maanden hebben, is het verstandig om al 14 tot 16 maanden voor de expiratiedatum het onderhandelingstraject te starten. Hopman & Schreuder kan u daarbij maximaal van dienst zijn. Als vastgoedprofessional met 29 jaar ervaring kennen wij de actuele en regionale markt als geen ander. Wij weten hoe het spel van hernieuwen huurcontract wordt gespeeld. Daarmee zijn wij een gelijkwaardige partner in de onderhandelingen die wij namens u met de verhuurder voeren. Wij adviseren u over de condities van het huurcontract, op basis van uw wensen en de huidige en toekomstige bedrijfsbehoefte.

Betere voorwaarden bij vernieuwen huurcontract

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is dagelijks actief op de Zuid-Hollandse vastgoedmarkt, is zeer goed bekend met de mogelijkheden aan zakelijk vastgoed in de regio én weet de waarde van de verschillende huurobjecten. Een goed huurcontract is méér dan een scherpe huurprijs of een korte huurvrije periode. Wij kijken als gespecialiseerd makelaar-taxateur in de aan- en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed goed naar de voorwaarden en bijkomende (service)kosten. Wij heronderhandelen een huurcontract met optimale contractuele vrijheid, dat ook rekening houdt met uw toekomstige ruimtebehoefte.

De vraag naar kantoorruimte en bedrijfsruimte is de laatste jaren sterk afgenomen. Dit effent het pad naar betere huurvoorwaarden bij een heronderhandeling huurcontract. In de huidige marktsituatie kunt u als huurder uw huisvestingslasten reduceren en uw huurcontract op belangrijke punten verbeteren. Hopman & Schreuder vertelt u graag welke mogelijkheden er op het vlak van heronderhandelen huurcontract voor u zijn. Wij adviseren en begeleiden u vervolgens naar een nieuwe, verbeterde en flexibelere huurovereenkomst.