Nieuws

Kondor Wessels Vastgoed ontwikkelt 123 woningen in Bakemabuurt Amsterdam

Gemeente Amsterdam heeft projectontwikkelaar Kondor Wessels Vastgoed (een VolkerWessels onderneming) geselecteerd als winnende partij voor de ontwikkeling van 123 middeldure huurwoningen in de Bakemabuurt in Amsterdam Nieuw-West.

Lunee Vastgoed koopt Huize Vrijland in Oosterbeek

Ontwikkelaar en belegger Lunee Vastgoed uit Amstelveen is de nieuwe eigenaar van het klooster Huize Vrijland aan de Johannahoeve 4 in Oosterbeek.

Beter Horen huurt kantoor aan Bahialaan in Rotterdam

Beter Horen heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 2600 m² kantoorruimte en 51 parkeerplaatsen in het single-tenant kantoorpand aan de Bahialaan 500 te Rotterdam.

Breda sluit overeenkomst met marktpartijen voor Beeks Buiten

De gemeente Breda heeft met 5 marktpartijen overeenkomsten gesloten voor de ontwikkeling van Beeks Buiten. In dit nieuwe woongebied ten westen van Prinsenbeek komen honderden woningen.

Body & Fit huurt in kantoorgebouw Q-Port van NSI

NSI heeft een huurovereenkomst gesloten met Body & Fit in kantoorgebouw Q-port. Het bedrijf huurt 1550 m² op de vierde verdieping.

Baby-Dump krijgt vestiging in Leiderdorp

Baby-Dump opent een nieuwe winkel van ruim 3300 m² aan de Vlasbaan in Leiderdorp.

EY vernieuwt huurcontract kantoor te Den Haag

EY heeft onlangs een huurovereenkomst afgesloten voor het monumentale kantoorgebouw aan de Wassenaarseweg 80 te Den Haag. Het gebouw dat momenteel al door EY gehuurd wordt, zal volledig worden verbouwd en verduurzaamd.

Gebied rondom Olympisch Stadion heropend als The Olympic Amsterdam

De opening van de twee gerenoveerde, monumentale Citroëngebouwen vormt het sluitstuk van de transformatie van het Olympisch Stadion gebied naar The Olympic Amsterdam.