Nieuws

Kranen Kerstpakketten koopt bedrijfscomplex te Vorden

Kranen Kerstpakketten heeft voor eigen gebruik een bedrijfscomplex aan de Industrieweg 2 te Vorden aangekocht.

Kwart vastgoedbedrijven omarmt duurzaamheidsdoelen van de VN

Ruim een kwart van de beursgenoteerde vastgoedbedrijven in Europa heeft één of meer duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties opgenomen in zijn beleggingsstrategie. Dat blijkt uit onderzoek van docent en onderzoeker Hans op 't Veld van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Hudson’s Bay Company treft schikking met IEF Capital

Het Canadese Hudson’s Bay Company (HBC) heeft een schikking getroffen met investeringsmaatschappij IEF Capital over de afkoop van de concern huurgarantie voor filiaal Utrecht.

Boulangerie & Patisserie Noé opent derde winkel in Amsterdam

Boulangerie & Patisserie Noé heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten in Amsterdam. Het winkelpand is gelegen aan de Bloemgracht 2 en meet circa 94 m², verdeeld over de begane grond en kelder.

Van den Assem Schoenen opent winkel in Den Bosch

Schoenenketen Van den Assem zal een winkel openen aan de Pensmarkt 10 te Den Bosch.

Hannah Scott wint IWBI Leadership Award 2019

Hannah Scott ontvangt de Leadership Award 2019 van het International WELL Building Institute (IWBI), de organisatie achter de WELL-certificering voor vastgoed.

Spar City aan het Lubeckplein in Zwolle geopend

Op 27 november is aan het Lubeckplein in Zwolle een nieuwe Spar City geopend. De voormalige entree naar het station onder kantoor Schellepoort werd herontwikkeld om plaats te bieden aan Spar City.

Column Klijn/De Lange: Raad van State straft stilzitten af

Op 23 oktober 2019 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een uitspraak gedaan over onduidelijke publicaties.

Carel de Reus overleden

Op 8 december is Carel de Reus (1947) overleden, een van de belangrijkste projectontwikkelaars die Nederland gekend heeft.

SPV vergroot belang in zorgvastgoedfonds Syntrus Achmea

Het Pensioenfonds voor Verloskundigen (SPV) vergroot zijn belang in het Achmea Dutch Health Care Property Fund (ADHCPF) van Syntrus Achmea.