Bedrijfsruimte huren

Overweegt u een bedrijfsruimte huren of kantoorruimte huren in de Randstad? Schakel dan de deskundige hulp in van Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting. Wij zijn als onafhankelijk bedrijfsmakelaar al meer dan een kwarteeuw actief op de Zuid-Hollandse vastgoedmarkt. Wij hebben de ervaring, kennen de regio als geen ander én weten exact welke bedrijfslocaties en panden voor u interessant kunnen zijn in het economisch hart van Nederland.

Benut de voordelen van een bedrijfsruimte huren in de Randstad

Hopman & Schreuder is gespecialiseerd in de aan- en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed. Van kantoorpanden op zichtlocaties tot winkels in het centrumgebied, van aantrekkelijke bedrijfsgebouwen tot functionele opslagloodsen. Ons werkterrein ligt globaal in de cirkel Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam en Den Haag, met Zoetermeer als centrale as. Zowel in deze grote steden als in de kleinere plaatsen Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Waddinxveen, Nootdorp en Pijnacker is goede en optimaal bereikbare bedrijfsruimte te huur. Bekijk onze portefeuille voor ons actuele aanbod

Een breed aanbod aan bedrijfsgebouwen, winkels en kantoorpanden

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting verzorgt al sinds 1989 de aan- en verhuur van commercieel vastgoed voor het bedrijfsleven, banken, beleggers, pensioenfondsen en gemeenten. Wij weten welke bedrijfsruimte – zowel nieuwbouw als bestaande bouw – te huur is en kunnen vakkundig beoordelen of dit matcht met uw wensen en bedrijfsdoelstellingen. Wilt u een bedrijfshal huren of zoekt u kantoorruimte te huur? Onze portefeuille beslaat een breed en gevarieerd aanbod aan bedrijfsmatig vastgoed. U vindt zowel een kleinschalig bedrijfspand te huur voor opslag en productie als een grote bedrijfshal te huur voor logistiek en transport. U kiest niet alleen voor een centrale ligging in Zuid-Holland, maar ook voor een goede ontsluiting met een netwerk aan provinciale wegen en de aanwezigheid van de rijkswegen A2, A12, A13 en A20. De regio heeft bovendien zeer goede openbaarvervoervoorzieningen, waarmee multimodaliteit gegarandeerd is.

Hopman & Schreuder begeleidt u naar een passende huurruimte

Met een bedrijfsruimte huren of kantoorruimte huren in Zuid-Holland, bent u verzekerd van een uitstekend bereikbare plek in een dynamische groeiregio. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting is dagelijks op deze regionale vastgoedmarkt actief. Wij zijn hierdoor in staat om voor elk vastgoedvraagstuk een passende oplossing aan te dragen. Bent u benieuwd wat Hopman & Schreuder voor u kan betekenen op het gebied van een bedrijfspand huren? Vul dan het contactformulier in op onze website. Of bel ons gewoon even op.

Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren en begeleiden u graag naar een voordelig bedrijfs-, kantoor- of winkelpand op maat.