Taxaties

Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy B.V. is gespecialiseerd in de taxatie van commercieel onroerend goed. Onze onafhankelijke en erkende taxateurs kennen de Zuid-Hollandse vastgoedmarkt als geen ander en beschikken over de vereiste vakkennis en certificaten. U bent ervan verzekerd dat u geholpen wordt door een beëdigd taxateur die begrijpt dat het waarderen van bedrijfsmatig vastgoed maatwerk is.

Alle typen taxaties voor uiteenlopende opdrachtgevers

Hopman & Schreuder houdt zich sinds 1989 bezig met alle typen taxaties. Een kwalitatief goede waardebepaling van het zakelijke onroerend goed is essentieel als u een aankoop overweegt of een bepaalde financiering nodig heeft. Onze erkende taxateurs zijn u van dienst bij een huurwaardebepaling, WOZ-waardering, bedrijfsopvolging en -overname, balanswaardering en taxaties van grondposities en bouwprojecten. Wij taxeren onder meer voor het bedrijfsleven, projectontwikkelaars, banken, beleggers, pensioenfondsen en gemeenten. De focus ligt hierbij vooral op logistiek vastgoed, bedrijfs- en kantoorruimte en winkels.

Taxaties door erkende makelaars met lokale marktkennis

Kwaliteit, vakkennis, betrouwbaarheid, transparantie en service. Het zijn de waarden waarop de dienstverlening van Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy is gebaseerd. Ons onafhankelijke kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en VastgoedCert, hét kwaliteitsregister van bedrijfsmakelaars. De heldere en waarheidsgetrouwe taxaties wordt altijd uitgevoerd door een beëdigd taxateur.

Onze hoogwaardige taxaties voldoen aan de International Valuation Standards en de aanbevelingen van het Platform Taxateurs en Accountants. Hopman & Schreuder heeft bovendien een inschrijving in het register van het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS). Hierdoor zijn wij in staat om geaccrediteerde vastgoedtaxaties te leveren op basis van actuele én regionale marktkennis en een gedegen onderbouwde waarde.

Zoekt u een betrouwbare en deskundige taxateur Rotterdam voor een taxatie van een bedrijfspand in de Zuid-Hollandse regio? Neem dan contact op met de specialisten van Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy. Ons makelaarskantoor levert een reëel en zorgvuldig samengesteld taxatie rapport waar u op kunt bouwen en vertrouwen. Om het anders te zeggen: velen kennen de prijs, maar wij kennen de waarde!