Bedrijfsruimte Berkel en Rodenrijs

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Berkel en Rodenrijs

Vind alle bedrijfsruimte te huur en te koop in Berkel en Rodenrijs. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfspanden in Berkel en Rodenrijs vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Berkel en Rodenrijs. Op onze web-site hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Berkel en Rodenrijs en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Berkel en Rodenrijs maakt onderdeel uit van de gemeente Lansingerland in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Deze gemeente is ontstaan in 2007 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, en Bleiswijk. Berkel en Rodenrijs bevindt zich in het oostelijke deel van de Rotterdam-Den Haag metropoolregio.

Lansingerland staat bekend om zijn sub urbaan karakter, met een mix van woongebieden, agrarische gebieden en recreatiegebieden. Het ligt tussen de steden Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. De regio is goed bereikbaar via de weg en heeft een relatief groene en ruime omgeving.

Lansingerland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Lansingerland zijn:

  1. Bergschenhoek: Een van de kernen in Lansingerland, gelegen in het noordelijke deel van de gemeente.
  2. Berkel en Rodenrijs: Een andere kern in Lansingerland, centraal gelegen, en historisch gezien een samenvoeging van de dorpen Berkel en Rodenrijs.
  3. Bleiswijk: Een derde kern, gelegen in het zuidelijke deel van de gemeente.

Berkel en Rodenrijs ligt in de buurt van stedelijke centra zoals Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Het gebied heeft een mix van stedelijke en landelijke kenmerken en biedt inwoners een combinatie van woongenot, werkgelegenheid en groene ruimtes