Bedrijfsruimte Den Haag

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Den Haag

Vind alle bedrijfsruimte te huur en te koop in Den Haag. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfspanden in Den Haag vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Den Haag. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Den Haag en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Den Haag

Den Haag biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland in Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Den Haag zijn:

 1. Regeringszetel: Den Haag is de politieke hoofdstad van Nederland. Het herbergt de regering, het parlement, de koninklijke familie en veel ambassades en internationale organisaties.
 2. Internationale stad van Vrede en Recht: Den Haag staat bekend als de “Internationale stad van Vrede en Recht” vanwege de aanwezigheid van verschillende internationale gerechtshoven, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof.
 3. Cultuur en Kunst: De stad heeft een rijke culturele scene met tal van musea, theaters en kunstgaleries. Het Mauritshuis herbergt beroemde kunstwerken, waaronder Vermeers “Meisje met de parel”.
 4. Stranden: Den Haag heeft ook populaire badplaatsen, waaronder Scheveningen en Kijkduin, met mooie stranden en diverse recreatiemogelijkheden.
 5. Internationale Gemeenschap: Door zijn rol als diplomatieke stad en als thuisbasis voor vele internationale organisaties, heeft Den Haag een diverse en internationale gemeenschap.
 6. Historische Gebouwen: De stad heeft een mix van moderne en historische architectuur. Het Binnenhof, een middeleeuws complex, is het politieke centrum van Nederland.
 7. Economie: Den Haag heeft een diverse economie, met sectoren als de overheid, zakelijke dienstverlening, technologie en toerisme die bijdragen aan de lokale economie.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Den Haag ongeveer 553.000 inwoners.

Bedrijfsruimte Den Haag

Den Haag heeft verschillende bedrijventerreinen waar bedrijven gevestigd zijn. Hier zijn enkele bekende bedrijventerreinen in Den Haag:

 1. Binckhorst: De Binckhorst is een groot bedrijventerrein in het noorden van Den Haag, nabij het centrum. Het gebied ondergaat momenteel een transformatie, waarbij industriële zones worden herontwikkeld tot een gemengd stedelijk gebied met ruimte voor bedrijven, woningen en recreatie.
 2. Forepark: Gelegen aan de oostkant van Den Haag, is het Forepark een bedrijventerrein dat bekend staat om de aanwezigheid van het Cars Jeans Stadion (thuisbasis van voetbalclub ADO Den Haag) en het evenementencomplex The Hague Events Centre.
 3. ZKD (Zichtenburg, Kerketuinen, Dekkershoek): Dit is een gebied in het westen van Den Haag met een aantal bedrijventerreinen, waaronder Zichtenburg, Kerketuinen, en Dekkershoek. Het is een industrieel gebied met diverse bedrijven.
 4. Werkspoorkwartier: Dit bedrijventerrein bevindt zich in de wijk Laak en heeft een industriële uitstraling. Het staat bekend om de creatieve bedrijvigheid en herbergt onder andere kunstenaarsateliers en bedrijven in de maakindustrie.
 5. Zuiderpark: Gelegen in het zuiden van Den Haag, is Zuiderpark een bedrijventerrein met diverse bedrijven en industriële activiteiten.

Het is belangrijk om te weten dat de situatie op bedrijventerreinen kan veranderen door herontwikkelingsprojecten en stadsplanning. Als je specifieke informatie zoekt over beschikbare bedrijfsruimten op een bepaald bedrijventerrein in Den Haag, is het raadzaam om contact op te nemen met lokale makelaars in commercieel vastgoed of de gemeentelijke instanties die verantwoordelijk zijn voor economische ontwikkeling en stadsplanning.

Bedrijventerreinen in Den Haag

Kortom Den Haag biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.