Bedrijfsruimte Pijnacker – Nootdorp

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Pijnacker- Nootdorp

Vind alle bedrijfspanden te huur en te koop in Pijnacker- Nootdorp. Bekijk ons aanbod Bedrijfsruimte Pijnacker – Nootdorp , de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfspanden in Pijnacker- Nootdorp vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Pijnacker-Nootdorp. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Pijnacker-Nootdorp en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker- Nootdorp biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Pijnacker Nootdorp is een gemeente in de provincie Zuid-Holland, ten oosten van Den Haag, Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Pijnacker- Nootdorp zijn:

 1. Centrale ligging: Pijnacker-Nootdorp ligt centraal tussen Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rotterdam. Hierdoor is de gemeente goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
 2. Woonomgeving: De gemeente staat bekend om zijn diverse woonwijken, variƫrend van nieuwbouw tot oudere buurten met karakteristieke huizen.
 3. Groene omgeving: Pijnacker-Nootdorp heeft een aantal groene gebieden en parken. Het Balijbos is een voorbeeld van een natuurgebied waar bewoners kunnen genieten van wandelingen en recreatie.
 4. Winkelcentra: De kernen Pijnacker en Nootdorp hebben winkelcentra met een verscheidenheid aan winkels, supermarkten, boetieks en eetgelegenheden. Winkelcentrum Ackershof in Pijnacker en Winkelcentrum Parade in Nootdorp zijn bekende winkelgebieden.
 5. Bedrijventerreinen: De gemeente heeft verschillende bedrijventerreinen waar bedrijven zijn gevestigd, waaronder industriƫle en zakelijke activiteiten.
 6. Historisch karakter: Sommige delen van Pijnacker-Nootdorp hebben een historisch karakter, met bijvoorbeeld oude gebouwen en straten.
 7. Scholen en voorzieningen: Er zijn diverse scholen en voorzieningen, waaronder sportfaciliteiten, gezondheidszorg, en culturele instellingen.
 8. Actieve gemeenschap: Pijnacker-Nootdorp heeft een actieve gemeenschap met verschillende verenigingen en evenementen gedurende het jaar.
 9. Landelijk en stedelijk mix: De gemeente heeft een mix van landelijke en stedelijke kenmerken, met enerzijds rustige buitengebieden en anderzijds stedelijke voorzieningen.

Bedrijventerreinen in Pijnacker-Nootdorp

Bedrijven en kantoren leveren een belangrijke bijdrage aan de lokale economie en werkgelegenheid. In Pijnacker-Nootdorp zijn op dit moment de volgende vijf bedrijvenparken:

 1. De Boezem Oost en West (Pijnacker): Deze bedrijventerreinen zijn gelegen aan de oost- en westzijde van Pijnacker. Ze bieden ruimte aan verschillende soorten bedrijven, van industrieel tot zakelijk.
 2. De Boezem Noord (Pijnacker): Dit bedrijventerrein is gelegen aan de noordzijde van Pijnacker en huisvest diverse bedrijven.
 3. Herenhof (Pijnacker): Herenhof is een bedrijventerrein aan de noordwestkant van Pijnacker en biedt ruimte aan bedrijven in verschillende sectoren.
 4. Ambachtshof (Pijnacker): Ambachtshof is een bedrijventerrein met een gemengd karakter, waar zowel bedrijven als kantoren zijn gevestigd.
 5. Bedrijventerrein De Boezem (Nootdorp): Niet te verwarren met De Boezem in Pijnacker, dit bedrijventerrein in Nootdorp herbergt verschillende bedrijven.